Ένταση και έξω από τα αποδυτήρια…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η αθλητική βία έχει ήδη συλλέξει το φωτογραφικό υλικό από το επεισόδιο με Τζεμπούρ και κινείται αυτεπάγγελτα- Αποδοκιμασίες από οπαδούς και στα αποδυτήρια του AΡΗ

Μεγάλη ένταση υπήρξε και έξω από τα αποδυτήρια του ΑΡΗ όπου βρέθηκαν περίπου 50 οπαδοί και ζήτησαν με έντονο ύφος εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας και την δεύτερη συνεχόμενη γκέλα. Σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε και ο Ανδρέας Τάτος μετά το παιχνίδι λέγοντας ότι ξέρει σε ποια ομάδα ήρθε και πώς το ξύλο είναι μέσα στο…πρόγραμμα.

Η ένταση ήταν μεγάλη και μάλιστα παρών στο επεισόδιο ήταν και ο Θόδωρος Καρυπίδη που κατέβηκε στα αποδυτήρια για να τα “ψάλει” στους παίκτες, αλλά έφτασε τελικά να προσπαθεί να ηρεμήσει τους οπαδούς! Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων μπήκε τέλος στο όλο επεισόδιο, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα ακόμα γεγονός που επιβεβαιώνει ότι θα πρέπει άμεσα η ομάδα για να βρει την ηρεμία της να έχει αποτελέσματα.

Ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης σημείωνε ότι θα επιληφθεί προσωπικά του θέματος και ήδη έχει ένα κύκλο επαφών με τους στενούς του συνεργάτες για να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Μίλησε και με τον Τζεμπούρ τον οποίο και ηρέμησε. Θεωρεί ότι μόνο με ηρεμία μπορεί η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Για αυτό υπήρξε από την μία ανακοίνωση στήριξης του Αναστόπουλου για να σταματήσει η προπονητολογία και από την άλλη, θα προβεί σε μία σειρά ενεργειών για να εκλείψουν και τα φαινόμενα έντασης όπως τα σημερινά.

Να σημειωθεί ότι για το επεισόδιο με τον Τζεμπούρ έχει ήδη επιληφθεί η αθλητική βία καθώς η αστυνομία έχει στα χέρια της πολλαπλάσιο φωτογραφικό υλικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αλλά και βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του Κλ. Βικελίδης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο ΑΡΗΣ ότι άλλο πρόβλημα υπήρξε και προέκυψε σήμερα θα το λύσει εσωτερικά και φυσικά δεν θα δώσει σε κανέναν την ικανοποίηση να διαλύσει μόνος του ότι κέρδισε με την δημιουργία της νέας ΠΑΕ και την απεμπλοκή από τα χρέη του παρελθόντος. Ο Καρυπίδης σημείωνε στους συνεργάτες του ότι αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά πρέπει να μείνουν στην άκρη οι όποιες ακραίες αντιδράσεις και να πρυτανεύσει η λογική. Και για να υπάρξει λογική πρέπει να υπάρξει ηρεμία και όχι πανικός.

Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα. Το Σάββατο ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίσει σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τον Κισσαμικό στα Χανιά. Γιατί διαφορετικά η ένταση αντι να αποκλιμακωθεί, θα κορυφωθεί…

Προτεινόμενα Άρθρα