Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο εισαγγελέας διώκει 38 φυσικά πρόσωπα με 4 κακουργήματα.

Κακουργηματική δίωξη για Γκαγκάτση, Ρέμο, Ντέμη!

Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο εισαγγελέας διώκει 38 φυσικά πρόσωπα με 4 κακουργήματα.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων, όπου μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονται οι Ντέμης Νικολαιδης, Αντώνης Ρέμος, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Σαρρής.

Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως για το σκάνδαλο με της πλαστές ενημερότητες 27 ΠΑΕ ο εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ήδη διαβίβασε το πόρισμά του, το οποίο αποτελείται από 115 σελίδες, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ενώ η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου θα παραδώσει τη δικογραφία σε ειδικό ανακριτή διαφθοράς. 

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος, τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ (Β.Γκαγκάτσης, Σ.Πιλάβιος, Γ.Σαρρής), ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρ.Σταθόπουλος και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ.Κουρίδης

Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο εισαγγελέας διώκει 38 φυσικά πρόσωπα με 4 κακουργήματα, αυτά της πλαστογραφίας μετά χρήσεως, τη χρήση πλαστών εγγράφων, την απάτη κατ΄ εξακολούθηση και την απλή συνέργεια.

«Να σταθεροποιήσουμε τα καλά διαστήματα»
Προηγούμενο άρθρο «Να σταθεροποιήσουμε τα καλά διαστήματα»
Επόμενο άρθρο Τα ρεκόρ του ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός
Τα ρεκόρ του ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News