Στο Ρύσιο οι δύο Αλγερινοί

Επέστρεψαν Τζεμπούρ και Μπουγκέρα

Στο Ρύσιο οι δύο Αλγερινοί, που όμως δεν προπονήθηκαν #ARISFC #ARIS

Δεν προπονήθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι δύο Αλγερινοί

Στο Ρύσιο έδωσαν το «παρών» πριν την σημερινή προπόνηση της ομάδας Ραφίκ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα. 

Οι δύο παίκτες επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη μετά το πέρας και της χθεσινής επιπλέον άδειας που εξασφάλισαν για προσωπικούς λόγους, συνομίλησαν με τον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά δεν συμμετείχαν στην προπόνηση για διαφορετικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, ο Τζεμπούρ συγκεκριμένα ταλαιπωρείται από μία κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού, αποτέλεσμα μίας κλωτσιάς που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Αφού εξετάστηκε και από τον Βαγγέλη Πανταζή, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και τη Δευτέρα θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης του.

Ο Μπουγκέρα από την άλλη υπέστη μία τροφική δηλητηρίαση και έτσι δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. 

Φοβερός και τρομερός Σίμονς στην κορυφή του ΤΟΡ-10! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Φοβερός και τρομερός Σίμονς στην κορυφή του ΤΟΡ-10! (vid)
Επόμενο άρθρο Ξένους διαιτητές στη Super League ζητάει ο Βασιλειάδης!
Ξένους διαιτητές στη Super League ζητάει ο Βασιλειάδης!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News