Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Σκωτία για τους Άγγλους

Με το τρένο στο Λονδίνο η εθνική Αγγλίας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Σκωτία για τους Άγγλους

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας ταξίδεψε με το τρένο στο Λονδίνο

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας ήταν στο Stafforshire για την ολιγοήμερη προετοιμασία εν όψει του ματς με την Σκωτία και το απόγευμα της Πέμπτης ταξίδεψε με το τρένο στο Λονδίνο. Το βρετανικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο “Wembley” την Παρασκευή στις 21:45, με τον υπηρεσιακό ομοσπονδιακό προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να έχει επιβεβαιώσει πως αρχηγός θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς θα επιστρέψει στην 11άδα (δεν ήταν βασικός τον περασμένο μήνα κόντρα στην Σλοβενία).

Ο Σάουθγκεϊτ λοιπόν προτίμησε η αποστολή να ταξιδέψει με το τρένο για το κεντρικό Λονδίνο, για μία απόσταση 14 μιλίων, δηλαδή 22.5 χιλιομέτρων, με τους παίκτες να περιμένουν υποθετικά στον σταθμό του Lichfield Trent Valley.

Μπέρτανς και Ουόναμεϊκερ νίκησαν τον Ζήση
Προηγούμενο άρθρο Μπέρτανς και Ουόναμεϊκερ νίκησαν τον Ζήση
Επόμενο άρθρο «Παράθυρο» συνεργασίας Ευρωλίγκας-Champions League
«Παράθυρο» συνεργασίας Ευρωλίγκας-Champions League

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News