Δυσαρέσκεια για Μπουγκέρα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Στον ΑΡΗ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον Μπουγκέρα- Ο Τζεμπούρ ακολουθεί υπό τον Βαγγέλη Πανταζή ιατρική αγωγή για το γόνατό του

Μπορεί Τζεμπούρ και Μπουγκέρα να επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο μόνο για τον πρώτο θα μπορούσε να σημειώσει κανείς ότι θα συνεχίσει 100% στον ΑΡΗ.

Μέσω των εκπομπών του AllAboutARIS στον Libero 107.4 επισημάναμε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να λειτουργήσει 100% επαγγελματικά απέναντι σε 2 ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει επενδύσει πολλά, αλλά ως τώρα ήταν…πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ο Τζεμπούρ πήρε βεβαίως χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Μπουγκέρα που ήρθε εμφανέστατα με πολλά παραπάνω κιλά, έμεινε ακόμα πιο πίσω λόγω ίωσης (αυτή ήταν η ενημέρωση από την ΠΑΕ) τις προηγούμενες μέρες.

Αμφότεροι οι παίκτες πήραν 2 μέρες παραπάνω άδεια και απουσίασαν από τις προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, αλλά με την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη και πάλι δεν προπονούνται.

Ο Τζεμπούρ 100% δικαιολογημένα καθώς έχει πρόβλημα στο γόνατο (δεν χρειαζόταν καν να τον εξετάσει ο Β. Πανταζής αφού και οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΡΗ είδαν ότι το πόδι του ήταν…τουμπανιασμένο). Ο Μπουγκέρα ωστόσο ισχυρίστηκε χθες ότι υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Σήμερα ενώ θα περίμενε κανείς να είναι στην προπόνηση, προφασίστηκε και πάλι ότι δεν νιώθει καλά.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του ΑΡΗ, που θεωρούν ότι ο Μπουγκέρα όχι μόνο δεν πρεπει να χάνει προπονήσεις, αλλά οφείλει να κάνει και έξτρα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με αποτέλεσμα πλέον όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά, ακόμα και για πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Δεν είναι δυνατόν να έχει δυο μέρες παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους και όταν επιστρέφεις να δηλώνεις άρρωστος. Η ανοχή και η λογική ότι πρέπει λόγω των όσων έγιναν την Κυριακή, να υπάρξει ηρεμία μάλλον δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα κοιτάξουν να ξεκαθαρίσουν οριστικά το όλο θέμα με τον Αλγερινό που ήρθε με τεράστιες προσδοκίες, αλλά φαίνεται ότι τουλάχιστον σήμερα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περίμεναν στον ΑΡΗ.

Τέτοια θέματα τα λύνεις άμεσα, γιατί διαφορετικά μπορούν να δώσουν το έναυσμα που θα δημιουργήσουν πολλαπλάσια προβλήματα στα αποδυτήρια και την γενικότερη λειτουργία της ομάδας. Και για αυτό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ οφείλει να ξεκαθαρίσει το θέμα προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Προτεινόμενα Άρθρα