Η… μη ήττα είναι το πρώτο μέλημα της Βοσνίας απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή για τα προκριματικά του Μουντιάλ

«Να μη χάσουμε από την Ελλάδα»

Η… μη ήττα είναι το πρώτο μέλημα της Βοσνίας απέναντι στην Ελλάδα την Κυριακή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Μίραλεμ Πιάνιτς

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση ήττας από την Ελλάδα την Κυριακή, η Βοσνία θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ακόμη και για τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ. Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα, ο μέσος της Γιουβέντους έθεσε μίνιμουμ στόχο την ισοπαλία, αν και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για νίκη.

«Η ομάδα μας προετοιμάστηκε καλά και η ψυχολογία μας είναι καλή. Έχουμε άλλες δύο μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε για ένα πολύ σημαντικό ματς. Όπως είπε ο προπονητής μας, αυτό που προέχει είναι να μη χάσουμε. Πιστεύω πως έχουμε αρκετή ποιότητα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για τα νίκη. Η Ελλάδα είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής στον όμιλο και ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, αλλά και ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας», ανέφερε ο Βόσνιος διεθνής.

Όσο για τη δική του εξαιρετική φόρμα, είπε: «Ελπίζω να αποδώσω καλά και να βοηθήσω την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες».

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι πέντε του ΝΒΑ!
Προηγούμενο άρθρο Αυτοί είναι οι κορυφαίοι πέντε του ΝΒΑ!
Επόμενο άρθρο Στο NBDL επίσημα ο Παπαγιάννης!
Στο NBDL επίσημα ο Παπαγιάννης!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News