Αυτός είναι ο πιο… κολλημένος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Ένας 18χρονος από το Οντένσε της Δανίας είναι (με αποδείξεις) ο πιο… κολλημένος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο νεαρός λατρεύει οτιδήποτε έχει σχέση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της μπάλας και κάνει τα πάντα για να του μοιάσει. Έχει αρχίσει να ξοδεύει μια περιουσία για να γίνει όπως το είδωλό του. 

Προσπαθεί να του μοιάσει εμφανισιακά, αλλά και να μιμηθεί τον τρόπο ζωής του Κριστιάνο. Κάνει τα ίδια κουρέματα με τον άσο της Ρεάλ, βγάζει τα φρύδια του και προσπαθεί να ντύνεται όπως αυτός. 

Επίσης, πολλές φορές έχει ταξιδέψει στη Μαδρίτη και έχει βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας» με μοναδικό στόχο να βγάλει selfie μαζί του. 

«Έχω πάθος με τον Ρονάλντο. Δεν ξέρω πόσα έχω ξοδέψει για να τον μιμηθώ, αλλά σίγουρα είναι χιλιάδες ευρώ. Τον έχω συναντήσει κάποιες φορές και δεν μπορώ να σας πω πόσο φανταστικός τύπος είναι. Μια μέρα περίμενα έξω από το προπονητικό κέντρο για πέντε ώρες μόνο για να τον δω. Τώρα με ξέρει κι αυτός και κάθε φορά που πηγαίνω στη Μαδρίτη μπορώ να τον συναντήσω, κάτι που με κάνει περήφανο. Δεν είναι απλά το πάθος μου, αλλά μου δίνει και κίνητρο. Όλοι οι φίλοι μου, όλη η οικογένειά μου με φωνάζει Κριστιάνο. Ξέρουν το πάθος μου και το σέβονται. Μπορεί κάποιοι να με θεωρούν τρελό, αλλά αυτός είμαι. Μου λένε να είμαι ο εαυτός μου, αλλά δεν μπορώ να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου από ό,τι τώρα», δηλώνει ο νεαρός Δανός.

Προτεινόμενα Άρθρα