Καταδικάστηκε ο «υποψήφιος δολοφόνος» του Κριστιάνο Ρονάλντο!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με εννέα χρόνια στη φυλακή θα πληρώσει ένας άνδρας την… ανάγκη του να αποδείξει πως οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν καμία προστασία από… ελεύθερους σκοπευτές στο προπονητικό κέντρο των «μερένχες».

Ακούγεται… παιδικό, ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε και δεν έχει κακές προθέσεις, αλλά η «ζημιά» έγινε. Ένας άνδρας εν ονόματι Ραμίρες ή «El Sniper», όπως έγινε γνωστός από τα ισπανικά ΜΜΕ, θα περάσει εννέα χρόνια στη φυλακή γιατί… έβαλε σκοπό να αποδείξει πως τα μέτρα προστασίας στο προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας» είναι ελλειπή!

Τι έκανε ο συγκεκριμένος κύριος; Κρυβόταν σε ένα βαν και τραβούσε φωτογραφίες τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε κάποιες, μάλιστα, απεικονίζεται να κρατάει ένα όπλο και να τους σημαδεύει! Όταν έγινε αντιληπτός οι άνθρωποι των «μερένχες» ειδοποίησαν τις αρχές, αυτές έψαξαν το σπίτι του και κατ’ επέκταση τις σχετικές φωτογραφίες! 

Και μπορεί ο ίδιος να υποστηρίζει ότι ήθελε μόνο να αποδείξει πως τα μέτρα ασφαλείας δεν αποδίδουν, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ θα πληρώσει τις πράξεις του με ποινή φυλάκισης εννέα ετών…

Προτεινόμενα Άρθρα