Περιμένουν… αντίπαλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μεσημέρι η προπόνηση της ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου

Σε μία κανονική χώρα και σε ένα κανονικό πρωτάθλημα, ο ΑΡΗΣ θα ήξερε εδώ και εβδομάδες ποιος θα είναι ο αντίπαλος του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οχι όμως στην Ελλάδα και όχι στη Football League. 

Μετά το χθεσινό ρεπό, η ομάδα επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στις προπονήσεις με δεδομένο ότι εκτός απροόπτου θα έχουμε πάλι σέντρα το Σ/Κ. Απλά δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι με τον Κισσαμικό ή τα Τρίκαλα. 

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας, ώστε να καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του για εκτός ή εντός έδρας αγώνα.  Πάντως η λογική λέει ότι αυτά δεν θα απέχουν πολύ απ’ όσα έδειξε στο φιλικό του Σαββάτου με τη Βέροια, λόγω και της καλής εικόνας που παρουσίασε η ομάδα. Μένει να επιβεβαιωθεί στις προπονήσεις των επόμενων μερών, στις οποίες θα φανούν περισσότερα πράγματα για τις σκέψεις του 58χρονου τεχνικού.

Ενα παραπάνω ενδιαφέρον πάντως υπάρχει στα χαφ, όπου ο τεχνικός του ΑΡΗ έκανε αρκετές δοκιμές με τη Βέροια και υπάρχει ένας… μίνι γρίφος για τους παίκτες που θα επιλέξει τελικά. Από επιλογές άλλωστε, άλλο τίποτα…

Προτεινόμενα Άρθρα