Απαγόρευση εισόδου στην Αγγλία για Οριέ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Χωρίς τον Σερζ Οριέ θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στο εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ, καθώς στον Γάλλο απαγορεύθηκε η είσοδος στην Αγγλία λόγο πρόσφατης καταδίκης του.

Ακόμη ένας «πονοκέφαλος» για τον Ουνάι Έμερι, ενόψει του αυριανού (23/11, 21:45) εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σερζ Οριέ (όπως και των Αντριάν Ραμπιό, Χαβιέρ Παστόρε, Λοβίν Κιρζαβά), καθώς στον Γάλλο δεξιό μπακ απαγορεύθηκε η είσοδος στην Αγγλία λόγω πρόσφατης καταδίκης του.

Ο Οριέ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει αστυνομικό κατά τον έλεγχο αλκοτέστ και είχε καταδικαστεί σε δύο μήνες φυλάκιση με αναστολή. Ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει έφεση, ωστόσο η απόφαση δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Παρί. Η παραπάνω ιστορία είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η βίζα του Οριέ, την οποία είχε πάρει τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, η ομάδα υποστηρίζει πως είχε ενημερώσει τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση, ενώ αναφέρει πως ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι για την απαγόρευση εισόδου στο Νησί!

Προτεινόμενα Άρθρα