Την αποσυντόνισε η Στόουκ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι "hornets" επιστρέφουν στα άσχημα αποτελέσματα, σ’ ένα παιχνίδι που έχασαν τελείως τις ισορροπίες και την ψυχραιμία τους.

Ήταν τόσο κακή η εικόνα της Γουότφορντ στο πρώτο ημίχρονο και ήταν τέτοια η εξέλιξή του με το προβάδισμα που πήρε η Στόουκ, με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε ψυχραιμία και το «Vicarage Road» να γίνει… καζάνι που έβραζε! Οι παίκτες του Ματσάρι δεν μπορούσαν ν’ ανταπεξέλθουν στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην αναμέτρηση, πήγαιναν δεύτεροι σε κάθε μπαλιά, είδαν τον Τσάρλι Άνταμ με κεφαλιά να σκοράρει στο 30ο λεπτό, όμως τον Εουρέλιο Γκόμες να το χρεώνεται ως αυτογκόλ για την κόντρα της μπάλας πάνω του και όλα είχαν στραβώσει για τους «hornets». Η Στόουκ είχε το πάνω χέρι, είχε πετύχει γκολ, έβλεπε τον αντίπαλό της να τα βρίσκει σκούρα και είχε… υπέρ της και τη μουρμούρα του κόσμου και τα νεύρα των παικτών της Γουότφορντ, με την ψυχραιμία να πηγαίνει … περίπατο.

Αφού οι «πότερς» έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με την έναρξη της επανάληψης όταν ο Γουόλτερς δεν πρόλαβε ένα χαμηλό γύρισμα του Αρναούτοβιτς, η Γουότφορντ φάνηκε να μπαίνει αρκετά πιο τολμηρή στο γήπεδο στην επανάληψη. Άσκησε πίεση, δεν τέσταρε όμως τα ρεφλέξ του Γκραντ κάτω απ’ τα δοκάρια της Στόουκ. Με μόλις ένα σουτ στον αντίπαλο στόχο, οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των φιλοξενούμενων και τα λεπτά που περνούσαν έκαναν τις κινήσεις να χαρακτηρίζονται αρκετές φορές από… πανικό στην προσπάθεια αναζήτησης του γκολ της ισοφάρισης. Στο 84′ ο Οκάκα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ αλλά έκανε κάκιστο πλασέ μπροστά από τον Οκάκα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Μπρίτος στο 90′ για τράβηγμα του Σακίρι από τη φανέλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Γκόμες, Καμπούλ (21′ Καμπασέλε), Πρεντλ, Μπρίτος, Γιάνμαατ, Μπεχράμι, Καπού, Χολέμπας (56′ Ιγκάλο), Αμραμπάτ (78′ Οκάκα), Ντίνεϊ, Περέιρα

Στόουκ: Γκραντ, Τζόνσον, Μάρτινς Ίντι, Μουνιέσα, Πίετερς, Άνταμ, Ιμπουλά, Ντιούφ, Σακίρι, Αρναούτοβιτς (82′ Κράουτς), Γουόλτερς

Προτεινόμενα Άρθρα