Άλλη μια σφυριά για την Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Στο -11 πλέον από την κορυφή η ομάδα του Μουρίνιο

Αυτό δεν είναι ομάδα Μουρίνιο. Αυτός δεν είναι ο Μουρίνιο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να χάνει και φέτος από νωρίς το τρένο, αφού κοντεύουν Χριστούγεννα και κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είδους ομάδα προσπαθεί να φτιάξει ο special one, που βλέπει τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται ήδη στο -11 από την κορυφή μετά το 1-1 απέναντι στην Γουέστ Χαμ

Ο Μουρίνιο δεν είναι στα συγκαλά του. Για παράδειγμα, αποβλήθηκε στο 27ο λεπτό επειδή άρχισε να κλωτσάει σαν τρελός μπουκάλια για μία κίτρινη στον Πογκμπά, ο οποίος εμφανώς βούτηξε για να εκμαιεύσει σφύριγμα! 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι πως δεν έχει δημιουργήσει ένα συμπαγή κορμό που να είναι σταθερός. Αυτή τη φορά θυμήθηκε τον Μπάστιαν Σβαϊνσταϊγκερ τον οποίο ο ίδιος είχε «τελειώσει» ψυχολογικά, ενώ στο τέλος έπαιξε τα χαρτιά των Ρούνεϊ και Μχιταριάν τους οποίους έχει ξενερώσει με την συμπεριφορά του φέτος.

Η Γουέστ Χαμ άνοιξε από πολύ νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Σακχό (2’) και πιθανώς να μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία απέναντι σε μία νωθρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Μία κεφαλιά του Ζλάταν μετά από σέντρα ακριβείας του Πογκμά έφερε γρήγορα το 1-1 (21’), όμως είναι αλήθεια πως οι γηπεδούχοι δεν πίεσαν όσο θα έπρεπε τα «σφυριά». Μάλιστα οι Λονδρέζοι είχαν δύο καθαρές ευκαιρίες στην επανάληψη να προηγηθούν με Σακχό (53’) και ένα υπέροχο φάουλ του Παγέτ (56’), με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκει το 2-1 με τον Λίνγκααρντ (76’) μα το γκολ να ακυρώνεται ορθώς ως οφσάιντ.

Προτεινόμενα Άρθρα