«ΑΡΗΣ είσαι και πρέπει να κερδίζεις κάθε αγώνα»

από AllAboutARIS

«Του χρόνου θα είμαστε μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα στη Superleague»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε το “πολυεργαλείο” του φετινού ΑΡΗ, ο Μανώλης Τζανακάκης, όπου μίλησε για την σημασία του αποτελέσματος της Τρίτης αλλά και το αήττητο σερί που θέλουν να τρέξουν οι ίδιοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τραυματισμό του:

«Έχω ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο, αλλά πιστεύω την Δευτέρα θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα:

«Για τέτοια παιχνίδια ζούμε. Μας ανεβάζουν πάρα πολύ. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για ψυχολογικούς λόγους, αφού χρειαζόμασταν μια ψυχολογική ώθηση  και τέτοιες ανατροπές μας «ανεβάζουν» σαν παίκτες».

Για το ότι ο Αναστόπουλος τόνισε μετά τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα:

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος, όπως και η πρόκριση,  που έχουμε περάσει με το 1,5 πόδι. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Σίγουρα βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να κυνηγήσουμε και το κύπελλο. Η ομάδα θα χρειαστεί τον χαρακτήρα για να νικάει τους αγώνες του».

Για την διαφορετική εικόνα με ομάδες της Superleague:

«Θεωρώ ότι αν ήμασταν στην Superleague θα παίζαμε ευκολότερα. Είμαστε παίκτες με ποιότητα, μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και οι ομάδες της Football Leauge παίζουν πολύ κλειστά απέναντι σε εμάς και δυσκολεύουν το έργο μας. Επειδή είναι Football Leauge πρέπει να βρίσκουμε λύσεις απέναντι στα σκληρά μαρκαρίσματα και το κλειστό παιχνίδι».

Για τον επικείμενο αγώνα με την Καλλονή:

«Επειδή έχουμε «φάει σφαλιάρες» και ευτυχώς που τις φάγαμε νωρίς, έχουμε καταλάβει τι γίνεται πλέον και συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την ευκαιρία του ΑΡΗ να κάνει συνεχόμενες νίκες λόγω του βατού προγράμματος που έχει:

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Στόχος είναι να κερδίζουμε συνέχεια, σε κάθε ματς. Θέλουμε να κάνουμε το αήττητο μέχρι τα Χριστούγεννα. ΑΡΗΣ είσαι και πρέπει να κερδίζεις κάθε αγώνα».

Για το ότι ενσωματώθηκε σχετικά γρήγορα:

«Όλοι μπήκαμε στο «πετσί». Ο κόσμος έχει πίκρα μέσα του με το να βλέπει την ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες. Για αυτό θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και να είμαστε όλοι καλά».

«Τα παιδιά είναι όλα πολύ καλά και με βοήθησαν, όπως και ο προπονητής. Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα».

 Για την επιμονή του Αναστόπουλου για την απόκτηση του:

«Σίγουρα αυτό σε γεμίζει ευθύνη, καθώς θα πρέπει αν τον δικαιώσεις. Το θέμα είναι όλοι να παίζουμε καλά για να πηγαίνει καλά η ομάδα».

 Για το τι πρωτάθλημα θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος:

«Είναι 4-5 ομάδες που ξεχωρίζουν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που όμως στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνες και μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις γκέλα. Χάνεις βαθμούς από ομάδες που δεν το περιμένεις και για τον λόγο αυτό το πρωτάθλημα της Football League είναι δύσκολο και συναρπαστικό».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΑΡΗ:

«Η επιλογή να έρθω στον ΑΡΗ σημαίνει ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που θα ανεβάσουμε και του χρόνου θα είμαστε μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα στη Superleague».

Για το ότι ο ίδιος έχει παραστάσεις από την Superleague:

«Είναι διαφορετικά πρωταθλήματα. Η Superleague θέλει πιο πολύ ποιότητα, ενώ η Football League πιο πολύ δύναμη, τρέξιμο και δυνατές μονομαχίες. Στην αρχή ήταν δύσκολο μέχρι να καταλάβουμε σε τι κατηγορία παίζουμε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά θεωρώ ότι πλέον έχουμε ξυπνήσει και θα βγάλουμε αυτά που ξέρουμε στο γήπεδο, καθώς είμαστε μια πολύ ποιοτική ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα