Ήταν ζήτημα χρόνου…

από AllAboutARIS

Ένα ματς που θα μπορούσαν να το είχαν κλειδώσει νωρίτερα, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, το έκαναν στο τελευταίο τέταρτο.

Ήταν μέχρι να μπει το δεύτερο γκολ. Μόλις μπήκε στο 74΄ η Καλλονή κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο και ο ΑΡΗΣ έφτασε στο ευρύ 5-0. Σκόρ και νίκη που θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα για τους κίτρινους εφόσον ευστοχούσαν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και ειδικά αυτή η τριπλή στο 48΄. Η Καλλονή εμφανίστηκε στο γήπεδο με σαφή πρόθεση να μην δεχθεί γρήγορα γκολ και να κρατήσει το σκορ χαμηλά ώστε να εκμεταλλευτεί κάποια κόντρα επίθεση και τυχόν αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι οι κίτρινοι σκόραραν γρήγορα δεν είχαν άλλες καθαρές ευκαιρίες και απειλούσαν κυρίως με σουτ του Μπαργκάν κατά κύριο λόγο και του Ανάκογλου. 

Με την παρουσία τριών επιθετικών χαφ στο αρχικό σχήμα (Παυλίδη, Ανάκογλου, Τάτο) οι κίτρινοι κυκλοφορούσαν με άνεση τη μπάλα, αλλά δεν είχαν την καλή τελική πάσα στις συνεργασίες που έβγαλαν ή την απαιτούμενη προσοχή στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε κι αν γινόταν το 2-0 στο 48΄ με την απίστευτη ευκαιρία, το σκορ θα έπαιρνε νωρίτερα αστρονομικές διαστάσεις. Φαινόταν ότι ήταν ζήτημα χρόνου και όταν ο Τάτος έκανε το 2-0 στο 74΄ το ματς έγινε τυπική διαδικασία και ήρθε και το σκορ και θέαμα που φτιάχνει την ψυχολογία της ομάδας και… φτιάχνει και τον κόσμο που έφυγε χορτάτος από το γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα