Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική χρονιά που διανύει η ομάδα

Αποχή από τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική χρονιά που διανύει η ομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ θα παραμείνουν έξω από το «Σαν Σίρο»

Χωρίς οπαδούς το παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας

Τη δυσαρέσκειά τους για την τραγική χρονιά που διανύει η ομάδα, θέλουν να δείξουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ. Κάπως έτσι, οι φανατικοί οπαδοί των «νερατζούρι» θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια του σημερινού ματς με την Σπάρτα Πράγας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έξω από το «Σαν Σίρο».

Παράλληλα, αναμένεται να κρεμάσουν και ένα πανό στο πέταλο που κάθονται, το οποίο θα έχει αποδέκτες τους παίκτες και τη δικοίκηση και θα αναφέρει «ντροπή σας».

Δεύτερη στο κοψίματα ο Μοντγκόμερι
Προηγούμενο άρθρο Δεύτερη στο κοψίματα ο Μοντγκόμερι
Επόμενο άρθρο Κλήση για δυο «κίτρινες» στην μικτή ΕΚΑΣΘ
Κλήση για δυο «κίτρινες» στην μικτή ΕΚΑΣΘ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News