Για αυτό διαλύσατε τη Football League!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απόφαση δίχως λογική, που μόνο δεν ευνοεί την Football League οικονομικά

Στη Football League τα έχουμε δει πλέον όλα. Ακόμα και στην πρεμιέρα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων, να λείπει το όνομα του ΑΡΗ.

Οσο και αν φαντάζει απίστευτο, είναι πέρα για πέρα ελληνικό! Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, ανακοινώθηκε ότι οι δύο αγώνες που θα προβληθούν είναι Απόλλων Σμύρνης-Αγροτικός Αστέρας το Σάββατο και ΟΦΗ-Χανιά την Κυριακή. Και φυσικά ο ΑΡΗΣ… πουθενά! 

Το σκεπτικό αυτής της απόφασης έχει να κάνει με ότι στο ένα ματς παίζουν δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ το άλλο αποτελεί τοπικό ντέρμπι. Δεν αποτελεί όμως δικαιολογία για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ απουσιάζει. Οχι μόνο γιατί αποτελεί το Νο1 brand name της κατηγορίας, αλλά επειδή το ΟΦΗ-Χανιά μπορεί να το δείξει και το Κρήτη ΤV. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε από την ΕΤ-3, αλλά από την Αθήνα. Πιθανότατα και σε συννενόηση με τη Football League. Μία λίγκα που αν δεν συμμετείχε σε αυτή την απόφαση, τότε σίγουρα θα πρέπει να αντιδράσει. Διότι της παραχωρείται τηλεοπτικός χρόνος από τον οποίο προσδοκά σε έσοδα. Και οι ομάδες που θα δείξει το Σαββατοκύριακο η ΕΤ-3, δεν κουβαλούν το όνομα του ΑΡΗ, ούτε μπορούν να φέρουν τις ίδιες διαφημίσεις με αυτόν. 

Στη λίγκα κανονικά θα πρέπει να ανάψουν μία λαμπάδα στον ΑΡΗ, όπως προκύπτει και από την χωριστή του συμφωνία με την Stoiximan, η οποία είναι η κορυφαία στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα.

Για αυτό καταντήσατε τη Β’ Εθνική σε αυτή την απελπιστική κατάσταση…

Προτεινόμενα Άρθρα