Δεν αλλάζει πολλά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δοκίμασε χθες ο 58χρονος τεχνικός

Ενδεκάδα που κερδίζει και μάλιστα με 5-0, δύσκολα αλλάζει. Για αυτό και ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά εν όψει της αυριανής αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό στην Αθήνα.

Φυσικά δεν λείπουν οι θέσεις που παραμένουν ανοικτές. Οπως για παράδειγμα εκείνη του δεξιού μπακ, όπου χθες δοκιμάστηκαν τόσο ο Νέτο όσο και ο Μπούρμπος. Ο Βραζιλιάνος πάντως έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, μετά και την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή, μαζί με τους Ιντζίδη, Ραούλ Μπράβο και Καράμπελα.

Στα χαφ, o Αναστόπουλος είναι αρκετά πιθανό να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ρόβα, χρησιμοποιώντας έναν πιο αμυντικογενή μέσο δίπλα στον Ανάκογλου, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Χωρίς φυσικά όμως να βγάζουμε από την εξίσωση τον Παυλίδη, ο οποίος χθες δοκιμάστηκε μαζί με τον Αντρέου. 

Στα άκρα της επίθεσης, ο Μπαργκάν λογικά θα είναι ο ένας που θα ξεκινήσει, με τους Μιλούνοβιτς και Ντούνη να «παίζουν» για την άλλη θέση. Ιλιτς και Καπνίδης διεκδικούν και πάλι τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τάτο να ξεκινάει λίγο πιο πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα