«Με λίγη υπομονή και στήριξη, ο ΑΡΗΣ θα πετύχει τον στόχο του»

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Αγγελούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» «στον Libero 107,4» και εξέφρασε την πεποίθηση πως με λίγη υπομονή και στήριξη, ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για το ξεκίνημα του Πανελευσινιακού:

«Η ομάδα ψάχνει μια νίκη για να πατήσει στα πόδια της, γιατί έχει κάνει κακό ξεκίνημα».

Για το γεγονός ότι θα παίξει για πρώτη φορά αντίπαλος του ΑΡΗ:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, γιατί αγωνίζομαι για πρώτη φορά απέναντι στην ομάδα που με ανέδειξε».

Για την παρουσία και άλλων πρώην παικτών του ΑΡΗ στην Ελευσίνα (είναι ο Κοτσαρίδης, ο Γραικός και ο Σιλιγαρδάκης):

«Ξέρουμε τι θα πει ΑΡΗΣ. Είναι το φαβορί και μία δυνατή ομάδα. Θέλουμε όμως να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς εδώ. Θα το παλέψουμε. Μόνο το όνομα του ΑΡΗ, λέει πολλά».

Για την κατάσταση του γηπέδου:

«Δεν είναι σε κακή κατάσταση. Παίζεται ποδόσφαιρο. Ελπίζω και ο καιρός να είναι εντάξει, για να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Αν θα έρθει κόσμος στο γήπεδο:

«Όλοι εδώ περιμένουν αυτό το παιχνίδι και θα έχει κόσμο στο γήπεδο. Είναι μία ευκαιρία για αυτούς ο αγώνας με τον ΑΡΗ. Το να παίζεις με τον ΑΡΗ, αποτελεί έξτρα κίνητρο για να δώσεις το κάτι παραπάνω».

Για τους γνωστούς του στον ΑΡΗ:

«Φυσικά και παρακολουθώ την ομάδα. Θα δω και τα φιλαράκια μου, τον Τάτο και τον Διούδη».

Για την κατάσταση στη Φούμπολ Λιγκ:

«Η Ελευσίνα πληρώνει κανονικά. Δεν έχουμε παράπονο. Η κατηγορία όμως γενικά έχει αρκετά προβλήματα. Υπάρχουν βέβαια δυνατές ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ και ο Απόλλων, μαζί με Τρίκαλα και τον ΟΦΗ. Οι αναβολές έδιωξαν λίγο τη γλύκα της κατηγορίας. Όταν βλέπει ο κόσμος αναβολές και οικονομικά προβλήματα, δεν τον τραβάει να ασχοληθεί».

Πως του φάνηκαν Λαμία και ΟΦΗ που τους αντιμετώπισε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος:

«Είναι πολύ καλές ομάδες, ειδικά μέσα στην έδρα τους. Σε σύγκριση με τον ΑΡΗ όμως είναι ένα σκαλί κάτω. Ο ΑΡΗΣ είναι το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας και έχει και το ποιοτικότερο ρόστερ».

Για το κακό ξεκίνημα του ΑΡΗ που δεν κατάφερε στα δύο πρώτα ματς να πάρει τη νίκη:

«Επειδή γνωρίζω πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει στον ΑΡΗ, μετά από ένα- δύο άσχημα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι χάθηκε κάτι ή το ότι τελείωσαν όλα. Με λίγη υπομονή και στήριξη, ο ΑΡΗΣ θα πετύχει τον στόχο του».

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ:

«Έπεσε μεγάλο βάρος στους παίκτες, η πίεση ήταν τεράστια, σε δύο χρονιές που η ομάδα είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τον κόσμο με τον μέρος μας, αλλά εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να βγάλει την ομάδα από τα προβλήματα. Ελπίζω τώρα ο άνθρωπος που είναι στην διοίκηση της ομάδας, να μπορέσει να κάνει τον ΑΡΗ αυτό που του αξίζει».

Για την πορεία του αφού έφυγε από τον ΑΡΗ:

«Είχα έναν τραυματισμό την επόμενη χρονιά που δεν μου επέτρεψε ν’ αγωνιστώ. Τώρα αρχίζω να πατάω πιο γερά στα πόδια μου και πιστεύω είμαι καλά».

Προτεινόμενα Άρθρα