Δεν θυμάται το δυστύχημα, ρωτά πόσο ήρθε το παιχνίδι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ένας από τους διασωθέντες του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε ρωτά να μάθει αν η ομάδα του νίκησε την Ατλέτικο Νασιονάλ και κατέκτησε το Κόπα Σουδαμερικάνα!

Ο Βραζιλιάνικος αμυντικός βρισκόταν σε καταστολή τις προηγούμενες ημέρες. Καθώς αρχίζει σιγά σιγά να συνέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι και στους πνεύμονες, επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους και γιατρούς και νοσοκόμους.

Ο Νέτο παραμένει σε κατάσταση σοκ και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θυμάται το αεροπορικό δυστύχημα, στο οποίο ξεκληρίστηκε η Σαπεκοένσε. 

Πιστεύει πως ο ίδιος μόνο είχε κάποιο ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ρωτά, λοιπόν, να μάθει τι έκανε η ομάδα στους τελικούς του Κόπα Σουδαμερικάνα κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ. 

Οι ειδικοί ψυχολόγοι που συνεργάζονται με τα μέλη της οικογένειας του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισαν ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν είναι δυνατόν να του πουν την αλήθεια. 

Θα πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες ακόμα, να ξεπεράσει το μετατραυματικό σοκ στο οποίο βρίσκεται και στη συνέχεια θα αναλάβουν οι ειδικοί να τον ενημερώσουν για την αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο και στην οποία χάθηκαν 71 ζωές, μεταξύ αυτών συμπαίκτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα