Διαιτητής έπιασε από τον λαιμό τερματοφύλακα και τον απέβαλε (vid)

από AllAboutARIS

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στην Σαντορίνη μεταξύ του Πανθηραϊκού και του Εργοτέλη, το οποίο έληξε με 2-2 , με τον διαιτητή Περράκη να πιάνει από τον λαιμό τον τερματοφύλακα Πουρή των γηπεδούχων και στην συνέχεια να τον αποβάλει.

Στον αέρα τινάχτηκε το παιχνίδι του Πανθηραϊκού με τον Εργοτέλη, για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα στο 58΄ του αγώνα ο τερματοφύλακας Πουρής της ομάδας των Κυκλάδων, προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μισέλ των φιλοξενούμενων οποίος επιτέθηκε στον συμπαίκτη του Μωραϊτη. 

Ο διαιτητής του αγώνα Περράκης προσπάθησε να χωρίσει τους δύο παίκτες, ωστόσο στην προσπάθεια του αυτή ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» Πουρής βρέθηκε στο έδαφος.

Στην συνέχεια ο Αθηναίος διαιτητής προχώρησε τόσο στην αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη,όσο και σ΄αυτή του τερματοφύλακα της ομάδας των Κυκλάδων, απόφαση η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ο διαιτητής επιτέθηκε στον ίδιο.

Ο εν λόγω παίκτης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Τρίκαλα,Παναχαϊκή, καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες της Β΄ και της Γ΄Εθνικής με ανάρτηση του στο Facebook, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Πραγματικά λυπάμαι παρα πολύ για το παιχνίδι… Κύριοι σας παρακαλώ, μην κλέβετε τον ιδρώτα μας, μην κλέβετε τους κόπους μας…

Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που απο μικρά παιδιά κάνουμε αφήνοντας τις οικογένειές μας πίσω. Έχω πάνω απο 400 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και έχω αγωνιστεί σε πολλές, άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες ομάδες (σ.σ. βάση ιστορίας), έχω αδικηθεί και έχω ευνοηθεί σε αγώνες αλλά το σημερινό με ξεπερνά… Κύριοι αφήστε τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να είναι αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μόνο θλίψη και μεγάλη στεναχώρια για τους συμπαίκτες μου. Θελω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω συγνώμη απο καρδιάς έστω και αν ήταν άδικη η κόκκινη που έφαγα. Μάγκες συνεχίστε να παλεύετε για αυτό που έχετε στο μυαλό σας: ότι ειναι το ποδόσφαιρο αυτό που κάνετε απο μικρά παιδιά… Δεν ξέρω τι άλλο να πω… Λυπάμαι!!!».  

Προτεινόμενα Άρθρα