«Σφραγίζει» την πρόκριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ημέρα Κυπέλλου για τους «κιτρινόμαυρους»

Φινάλε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 1).

Με… προίκα τους 4 βαθμούς και την παρουσία του στην κορυφή του ομίλου, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να «σφραγίσουν» και τυπικά την πρόκριση τους τη φάση των «16» της διοργάνωσης, απέναντι στην αδιάφορη-βαθμολογικά- ομάδα της Ημαθίας.

Ροτέισον από «Αναστό»

Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έχει εξασφαλίσει στην ουσία την πρόκριση του, επέτρεψε στον Νίκο Αναστόπουλο να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς. Ο 58χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ιλιτς, Ραούλ Μπράβο, Νέτο. Ντούνη, Μπαργκάν και τον ανέτοιμο Τζεμπούρ, με τον Τζανακάκη από την άλλη να επιστρέφει μετά από καιρό σε αποστολή.

Ερχονται για… αγγαρεία

Η Βέροια έχασε κάθε πιθανότητα πρόκρισης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό και έρχεται να δώσει ένα αδιάφορο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας το μυαλό της στο πρωτάθλημα και πως θα σώσει την κατηγορία. Οι Ημαθιώτες προέρχονται από την ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα, με τον Θωμά Γράφα να μην υπολογίζει στους ι Σαρπόνγκ, Μαλόν, Άρτσε και Τόμας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Παντελής Καπετάνος από τιμωρία.

Προτεινόμενα Άρθρα