Δίνει ανάσες και ευκαιρίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει στο αρχικό σχήμα ο Νίκος Αναστόπουλος

Η… σχεδόν δεδομένη πρόκριση του ΑΡΗ στους «16» του Κυπέλλου, έδωσε στον Νίκο Αναστόπουλο την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, αφήνοντας εκτός αποστολής παίκτες όπως οι Ιλιτς, Μπαργκάν, Ραούλ Μπράβο και Νέτο.

Από τη στιγμή που η ομάδα είναι στην ουσία στην επόμενη φάση και υποδέχεται έναν αδιάφορο αντίπαλο όπως η Βέροια, ο «Αναστό» αναμένεται να προχωρήσει σε ένα… γενναίο ροτέισον στην ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα. Ο 58χρονος τεχνικός βέβαια δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο στη χθεσινή προπόνηση, για αυτό και τα πλάνα του αποτελούν σε έναν βαθμό γρίφο.

Ξεκινώντας από το τέρμα, το πιο πιθανό είναι ο «αλενατόρε» να αφήσει στον πάγκο τον Διούδη και να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο. Νέα πρόσωπα αναμένονται και στα μπακ, όπου Μπούρμπος και Τσουμάνης έχουν προβάδισμα για να ξεκινήσουν, με τον Καράμπελα να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ιντζίδη.

Στα χαφ, ίσως ο Παυλίδης μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες, με τον Ρόβα λογικά να ξεκινάει, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Ανάκογλου ή Αντρέου. Στα άκρα της επίθεσης, ο Βουτσιάς θέτει υποψηφιότητα για να κάνει το ντεμπούτο του, αγωνιζόμενος μαζί με τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην επίθεση με την παρουσία του Καπνίδη στην κορυφή και τον Τάτο λίγο πιο πίσω.

Ενα πιθανό σχήμα για τον ΑΡΗ, που μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα