Πήραν χρόνο οι ρεζέρβες

από AllAboutARIS

Καλή η παρουσία του Στέφανου Ντόγου, θετικό ντεμπούτο για τον Αναγνωστόπουλο, χρήσιμος ο Μπούρμπος στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας ως χαφ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ντεμπούτο για τον νεαρό τερματοφύλακα του ΑΡΗ. Στο πρώτο ημίχρονο αντέδρασε σωστά στο μοναδικό σουτ της Βέροιας προς την εστία και ήταν γρήγορος όποτε χρειάστηκε (σε μια επιστροφή της μπάλας από τον Καράμπελα για παράδειγμα). Στην επανάληψη ήταν απλός θεατής.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον παίκτη του ΑΡΗ πιυ αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο δεξί άκρο και στην επανάληψη ως εσωτερικός χαφ δίπλα στον Ανάκογλου, θέση στην οποία ανταποκρίθηκε καλύτερα, έχοντας 2-3 κλεψίματα και αρκετή πίεση στους χαφ της Βέροιας.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Με Μπράβο εκτός αποστολής και τον Ιντζίδη στον πάγκο ο Καράμπελας αγωνίστηκε δίπλα στον Ρόβα στο κέντρο της άμυνας. Αν και αμυντικός έκανε την πιο εντυπωσιακή ενέργεια του πρώτου ημιχρόνου και την τελική πάσα στον Καπνίδη. Αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

ΡΟΒΑΣ: Σε ρόλο στόπερ ο αρχηγός του ΑΡΗ σήμερα έβγαλε το ματς δίχως προβλήματα παίζοντας απλά με την εμπειρία του.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Με τον Καράμπελα στόπερ, ο Τσουμάνης αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα με εξαίρεση 1-2 προσπάθειες του Μίλιεβιτς στην επανάληψη ενώ επιθετικά ήταν μετρημένες οι φορές που ανέβηκε. Σε μια από αυτές έβγαλε μια όμορφη κάθετη πάσα στον Καπνίδη.

ΑΝΤΡΕΟΥ: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον ισπανό που αγωνίστηκε μπροστά από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Σε ένα ακόμη παιχνίδι έκανε μια εμφάνιση δίχως εξάρσεις. Ήταν καλός στο ανασταλτικό κομμάτι και μάλιστα είχε μια σωτήρια επέμβαση στη φάση του Μίλιεβιτς.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Ο ένας από τους τέσσερις που διατήρησε από το προηγούμενο παιχνίδι στην ενδεκάδα ο Αναστόπουλος. Πολύ ορεξάτος στο ένα ημίχρονο που έπαιξε, πιεστικός και με ένα καλό σουτ στην εστία.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Απόντος του Τάτου ανέλαβε μαζί με τον Παυλίδη οργανωτικά καθήκοντα. Ήταν δραστήριος πιο πολύ στο πρώτο ημίχρονο αφού στην επανάληψη κατέβασε ταχύτητα κρατώντας δυνάμεις για τον αγώνα με την Κυριακή.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Πρώτη συμμετοχή και για τον Πασχάλη Βουτσιά φέτος σε ρόλο μάλιστα δεξιού εξτρέμ στην αρχή και δεξιού μπακ στην επανάληψη. Μια κλοτσιά νωρίς στο ματς από τον Κάλβο τον έβγαλε εκτός ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο. Σοβαρός και δίχως προβλήματα στην πλευρά του στην επανάληψη.

ΝΤΟΓΟΣ: Ντεμπούτο και για αυτόν. Είχε την καλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ στο πρώτο ημίχρονο και γενικά το κίνητρο να δείξει πράγματα στον προπονητή του. Είχε την καλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ με ωραία προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο, πριν αντικατασταθεί από τον προπονητή του. Άφησε πάντως θετικό δείγμα.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ήταν η επιλογή του Νίκου Αναστόπουλου για την κορυφή της επίθεσης αλλά δεν βρήκε χώρους ούτε και την κατάλληλη τροφοδότηση για να απειλήσει κινούμενος αρκετά εκτός περιοχής.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Και αυτός αγωνίστηκε για 45΄ χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στην εμφάνισή του.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Τον έριξε στο ματς ο Αναστόπουλος στο τελευταίο 20λεπτο για να βρει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα