Τι μετέφερε χθες στους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της διοίκησης ο Νίκος Αναστόπουλος

Η κουβέντα για το οικονομικό

Τι μετέφερε χθες στους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της διοίκησης ο Νίκος Αναστόπουλος

Πριν την αναχώρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ενημέρωση από τον Νίκο Αναστόπουλο είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, πριν την έναρξη της προπόνησης για θέματα που είχαν να κάνουν με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικονομικό. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, τη Δευτέρα και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει εκ νέου για την Αμερική, συναντήθηκε με τον έλληνα τεχνικό και συζήτησαν για διάφορα θέματα της ομάδας (έγινε και μια πρώτη κουβέντα για τα μεταγραφικά) και μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης του ζήτησε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές ότι με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και πριν αναχωρήσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, θα τακτοποιηθούν οι όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν, ανάλογα φυσικά με το τι έχει λαμβάνειν ο καθένας, όπως τους είχε υποσχεθεί.

 

Τα βλέμματα σε Γιάνκοβιτς, Καββαδά
Προηγούμενο άρθρο Τα βλέμματα σε Γιάνκοβιτς, Καββαδά
Επόμενο άρθρο Τρίκαλα και επιστροφές
Τρίκαλα και επιστροφές

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News