Στον τελικό με άνεση η Ρεάλ (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα τέρματα των Μπενζεμά και Ρονάλντο οδήγησαν την "βασίλισσα" στον τελικό της διοργάνωσης

Τα γκολ που έκριναν τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης πέτυχαν οι Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δευτέρου μέρους αντίστοιχα.

Αρχικά, στο 45′ + 2′ ο Γάλλος πλάσαρε σωστά έπειτα από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Τόνι Κροος, ενώ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 90′ + 3′. 

 
Ο ρέφερι, για ένα δευτερόλεπτο σκέφτηκε μήπως συμβουλευθεί το βίντεο ριπλέι στη φάση που ο «CR7» σκοράρει, αλλά τελικά δεν το έκανε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως ακριβώς το είπε και ο Ζινεντίν Ζιντάν σε πρόσφατες δηλώσεις του, έχει το ίδιο κίνητρο για όλα τα παιχνίδια και το έδειξε με τις κινήσεις τους και τον υπερβάλλοντα ζήλο. Είχε ορθά ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο απειλούσε τα καρέ της Κλαμπ Αμέρικα για να βοηθήσει ώστε να «σβήσει» το ματς με ένα δεύτερο γκολ.

Στο 66′ ο Πορτογάλος έχασε τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά από την οποία η μπάλα… έφυγε προς τα πίσω κι όχι προς την εστία, λίγο αργότερα ο Μόντριτς έκανε ένα χαμηλό σουτ που δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Μουνιόθ, όμως, επειδή θα… έσκαγε, ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» τελικά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις. 

Στον μεγάλο τελικό, η Ρεάλ θα κοντραριστεί με την Κασίμα, που την Τετάρτη επικράτησε εύκολα 3-0 της Ατλέτικο Νασιονάλ κι έγινε η πρώτη ασιατική ομάδα που διεκδικεί το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Προτεινόμενα Άρθρα