Σημασία έχει τι κάνει στον ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εκνευρισμένος είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης από την προσπάθεια κάποιων κύκλων να συνδέσουν τις ανοικτές υποθέσεις που έχει στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τον ΑΡΗ, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον.

Οπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του στην ΠΑΕ, ο πρόεδρος της ομάδας είναι ενοχλημένος και πιθανόν να τοποθετηθεί δημοσιά όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ, αφού όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο ίδιος το πρότζεκτ του για τον ΑΡΗ δεν συναρτάται από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ειδικότερα στον τομέα των σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, το περιβάλλον του Καρυπίδη θεωρεί ότι τα εμπόδια που του βάζουν κάποιοι στα επιχειρηματικά του εκπορεύονται από κύκλους που θέλουν να τον πλήξουν και στο κομμάτι του ΑΡΗ. Αυτό, γιατί ενοχλούνται επειδή ο ΑΡΗΣ δεν συντάσσεται με κανένα άρμα και παραμένει έξω από τα “παιχνίδια εξουσίας” που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.

Οι κύκλοι αυτοί βρίσκουν πρόσβαση και σε κυβερνητικά κλιμάκια του Υπουργείου Εργασίας αποσκοπώντας στο να βάζουν εμπόδια στον κ. Καρυπιδη και στις επιχειρήσεις του, με απώτερο στόχο να “χτυπήσουν” και τον ΑΡΗ, τώρα που εχει μπει σε έναν δρόμο εξυγίανσης.

Ο κ. Καρυπίδης έχει γνώση για όλα αυτά και είναι αποφασισμένος να μιλήσει με στοιχεία, ώστε να ξέρει και ο κόσμος του ΑΡΗ για τα “σκοτεινά συμφέροντα” που έχουν βάλει στόχο να τον πλήξουν επιχειρηματικά και κατ’ επέκταση την προσπάθεια που κάνει στον ΑΡΗ. Αυτό είναι και το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει ο Καρυπίδης να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Προτεινόμενα Άρθρα