Δυναμική τοποθέτηση του Super3

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η τοποθέτηση του συνδέσμου του ΑΡΗ όσον αφορά την προσπάθεια κάποιων κύκλων να συνδέσουν τις ανοικτές υποθέσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με τον ΑΡΗ

Δυναμική τοποθέτηση από τον σύνδεσμο του ΑΡΗ, πάνω στο θέμα των πρόσφατων δημοσιευμάτων που εχουν να κανουν με τις επιχειρησεις του προεδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ.Καρυπιδη.

 Αναλυτικά:

“Αρνητικη εντυπωση προκαλουν τον τελευταιο καιρο δημοσιευματα που εχουν να κανουν με τις επιχειρησεις του προεδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ.Καρυπιδη.Δημοσιευματα βεβαια που εδω στην Θεσσαλονικη οι γνωστοι τσατσοι αναπαραγουν καθημερινα καθως πραγματικα τους ενδιαφερει ιδιαιτερα το ποτε θα πληρωθουνε οι υπαλληλοι του κ.Καρυπιδη…οχι δεν θελουν να κανουν ζημια στον ΑΡΗ…μην ειστε εγκαθετοι…Την ωρα που στην Ελλαδα το ενα πιστολι πεφτει μετα το αλλο το υπουργειο εργασιας δειχνει ευαισθησια μονο σε θεματα που εχουν να κανουν με τον κ.Καρυπιδη…Βεβαια θα πει καποιος και αυτο τι σχεση εχει με τον ΑΡΗ…εχει και μαλιστα μεγαλη καθως αναλογος πολεμος παρατηρειται και εναντιον του μπασκετικου ΑΡΗ…Στην σημερινη εκπομπη του συνδεσμου θα ειπωθουνε περισσοτερες λεπτομερειες καθως μεσω μιας ανακοινωσης δεν ειναι δυνατον ουτε το υφος να καταλαβει ο κοσμος αυτων που θελουμε να πουμε αλλα πολλες φορες πολλα πραγματα παρεξηγουνται…οπως πχ τι εγινε σας εριξε κανα φραγκο ο καρυπιδης για να βαλετε πλατη??? Πλατη βαζουμε μονο για τον ΑΡΗ…και γι αυτο εξηγουμαστε και λεμε πως στην σημερινη εκπομπη ο κοσμος θα μπορεσει να καταλαβει περισσοτερα.

ΥΓ. Κυριοι της κυβερνησης τα νουμερα σας εχουν παρει την κατιουσα οποτε φροντιστε να δειξετε αναλογη ευαισθησια σε ολα τα θεματα που απασχολουν τον εργατικο ιστο της χωρας…εκτος και αν για αλλες επιχειρησεις οι ιδιοκτητες τους ειναι χρηματοδοτες σας οποτε καταλαβαινουμε οτι κατι τετοιο θα ηταν ονειρο θερινής νυκτος να το ζηταμε. Ο λαος του ΑΡΗ παρακολουθει και να ξερετε πως ισως τον χρειαστειτε.
Οποτε η ισονομια ειναι κατι απο το οποιο πρεπει να ξεκινησετε.’

Προτεινόμενα Άρθρα