Ακριβά πληρώνει η Σπάρτη την αποβολή των Οικονομόπουλου και Μπουντόπουλου στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό

Καμπάνα για τις αποβολές

Ακριβά πληρώνει η Σπάρτη την αποβολή των Οικονομόπουλου και Μπουντόπουλου στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό σε διάστημα λίγων λεπτών, λόγω του εκνευρισμού τους για τις διαιτητικές αποφάσεις

Ακριβά πληρώνει η Σπάρτη την αποβολή των Οικονομόπουλου και Μπουντόπουλου στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Αυστηρή τιμωρία επιβλήθηκε στους Μπάμπη Οικονομόπουλο και Γιώργο Μπουντόπουλο, για την αποβολή τους στο παιχνίδι της Σπάρτης με τον Κισσαμικό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League. Ο 25χρονος μέσος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, ενώ ο 26χρονος επιθετικός με τέσσερις αγωνιστικές.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό σε διάστημα λίγων λεπτών, λόγω του εκνευρισμού τους για τις διαιτητικές αποφάσεις. Εκτός αυτού ο Μπουντόπουλος τιμωρήθηκε με 100 ευρώ πρόστιμο και ο Οικονομόπουλος με 80.

Μια οικογένεια ο ΑΡΗΣ
Προηγούμενο άρθρο Μια οικογένεια ο ΑΡΗΣ
Επόμενο άρθρο "Παιχνίδι – πρόκληση με τον ΑΡΗ"
"Παιχνίδι – πρόκληση με τον ΑΡΗ"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News