Επιστροφή στις… σταθερές του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοι οι παίκτες στη διάθεση του «αλενατόρε»

Ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος στην αυριανή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 58χρονος τεχνικός δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο τις προηγούμενες δύο ημέρες, λογικά όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στις… σταθερές του και στο πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγωνιστικών. 

Ετσι λοιπόν, ο Διούδης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη στο κέντρο της άμυνας. Στα μπακ, ο Τζανακάκης φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο, παίρνοντας ξανά φανέλα βασικού. Στο αριστερό, ο Καράμπελας επέστρεψε χθς στις προπονήσεις, προερχόμενος από ίωση και εφόσον ακολουθήσει και το σημερινό πρόγραμμα, θα αγωνιστεί κανονικά αύριο. Αλλιώς υπάρχει και η επιλογή του Τσουμάνη.

Στα χαφ, το δίδυμο Παυλίδη-Ανάκογλου επιστρέψει εκτός απροόπτου, με τον Τάτο λίγο πιο μπροστά και τους Μπαργκάν-Μιλούνοβιτς να αγωμίζονται στις πλευρές. Τέλος, Ιλιτς και Καπνίδης διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σέρβο να έχει το προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού και εκτός απροόπτου να ξεκινάει αύριο. 

Προτεινόμενα Άρθρα