«Όλα είναι στα πόδια μας»

από AllAboutARIS

”Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως παλιά”

Ο Νίκος Καράμπελας με τη σειρά του βρέθηκε στη Μπουτίκ του ΑΡΗ και τόνισε πως η ομάδα πάει καλύτερα και πως ο κόσμος είναι απαραίτητος σε κάθε αγώνα.

«Η προετοιμασία ήταν δύσκολη και το πλάνο ήταν να είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Στα φιλικά δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι αλλά στη πορεία μπήκαμε σε καλό δρόμο και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Είμαστε στην αρχή ακόμη, δεν έχουμε κάνει τίποτα και πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια».

Για τα θετικά αποτελέσματα: «Άλλαξε η κακή εικόνα της αρχής, αλλά σίγουρα δεν δικαιολογούμαστε που δεν κερδίσαμε στα πρώτα ματς, είμαστε καλύτεροι τελευταία και είναι στα πόδια μας από δω και περά»

Για τον Γεωργιάδη: «Δεν θέλω να θυμάμαι αυτές τις στιγμές. Από το ποδόσφαιρο πρέπει να θυμόμαστε τις καλές στιγμές. Από τον Αρη κρατάω τα καλά. Αύριο είναι ένα δύσκολο παιχνίδια και θέλουμε τον κόσμο κοντα μας όπως παλιά που γέμιζε το γήπεδο σε κάθε ματς»

Για τις θέσεις που αγωνίζεται: «Η εμπειρία βοηθάει σε τέτοια θέματα, μπορώ να βοηθήσω όπου θέλει ο κόουτς και όπου ζητάει ο αγώνας»

Προτεινόμενα Άρθρα