Οι πρώτες… εξετάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις και έτοιμοι για ακόμη ένα τρίποντο οι «κιτρινόμαυροι»

Η ώρα των πρώτων… εξετάσεων του ΑΡΗ στη Football League, έφτασε. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τα Τρίκαλα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ3), αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μαζί τους την άνοδο στη Super League. 

O φορμαρισμένος ΑΡΗΣ ψάχνει σήμερα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, με στόχο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να αφήσει ακόμη πιο πίσω τους Θεσσαλούς που έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν… ζημιά στους «κιτρινόμαυρους». 

Πλήρης και με Τζεμπούρ μετά από καιρό

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό διάστημα, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είχε αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, υπολογίζοντας ξανά και στις υπηρεσίες του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, ερχόμενος όμως από τον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.  Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο «Αναστό» ετοιμάζεται να επιστρέψει στις… σταθερές του και στο πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγώνων. Ενα σχήμα που πιθανότατα θα απαρτίζεται από τους Διούδη, Τζανακάκη, Καράμπελα, Ιντζίδη, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδη, Ανάκογλου, Μπαργκάν, Μιλούνοβιτς, Τάτο και Ιλιτς.

Την αποστολή του ΑΡΗ, απαρτίζουν οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Τζεμπούρ, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης.

Ερχονται για την… έκπληξη

Τα Τρίκαλα θα παραταχθούν απέναντι στον ΑΡΗ, με στόχο να κάνουν την έκπληξη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να μην απομακρυνθούν από τις θέσεις ανόδου. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής, κατεβάζοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι Παπαδόπουλος, Σιδεράκης, Σαρακατσάνος, Νικολακάκης, Τζάσκον, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στογιάνοβιτς, Δουκάκης, Μίγκας, Μπαϊκαρά, Σερνζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς, Λαμπάκης. Εκτός έμειναν οι Βουτσελάς, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Καρίκι, Τοπτίδης και Χυσάι.

Προτεινόμενα Άρθρα