«Το θέλαμε πολύ και δεν τα παρατήσαμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απολαυστικός και πάλι ο «αλενατόρε»

Στη σημασία της νίκης και στο γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν παράτησε σε καμία στιγμή το παιχνίδι στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Για τον αγώνα: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Οσον αφορά τον αγώνα, ξεκινήσαμε καλά. Σε έναν αιφνιδιασμό των Τρικάλων, έγινε μία φάση στο 37′ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν το παρατήσαμε. Συνεχίσαμε, βάλαμε δύο γκολ και από εκεί και πέρα δεχθήκαμε την ισοφάριση από μία κακή εκτίμηση. Ετσι, δώσαμε δικαίωμα στα Τρίκαλα να είναι στο παιχνίδι. Δεν το παρατήσαμε και παρόλο που υπήρχε μια ψυχρολουσία, το πιστέψαμε και φτάσαμε στη νίκη. Είχαμε και τη φάση του Νέτο, όπου μου είπαν ότι ήταν 100% πέναλτι. Είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά. Για να έχει αντίκτυπο το σημερινό αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα προβλήματα στην άμυνα: «Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, υπάρχει και το άγχος. Θέλαμε το παιχνίδι πολύ. Τα Τρίκαλα μπήκαν στο ματς, από δικές μας κακές εκτιμήσεις. Εάν δεν είχαμε το άγχος, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Θέλαμε να το πάρουμε με νύχια και με δόντια. Δεν γίνεται όμως για 90 λεπτά να έχουμε πίεση και ρυθμό μαζί».

Για την επιλογή του Ρόβα: «Σε ένα τέτοιο ματς, δεν μπορείς να παίζεις με δύο τεχνίτες. Ετσι επιλέξαμε τον Ρόβα που είναι πιο αμυντικογενής».

Για τις δηλώσεις του συνεργάτη του Γιώργου Γεωργιάδη: «Δεν ενημερώθηκα, αλλά σέβομαι την άποψη του».

Για τη διαιτησία του αγώνα: «Το πέναλτι στον Νέτο είναι πεντακάθαρο. Το τάκλιν στον Καράμπελα είναι δολοφονικό. Το δεύτερο γκολ των Τρικάλων, ξεκίνησε από πλάγιο που ήταν υπέρ μας. Την έβγαλε καθαρά ο Τζάκσον»

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πετύχει 15 από τα 19 γκολ του σε δεύτερα ημίχρονα: «Είναι δείγμα καλής φυσικής κατάστασης. Από το 70′ εμείς αρχίζουμε και ανεβαίνουμε. Αυτό είναι δείγμα της δουλειάς μας. Αν θυμόσαστε, με την Τρίπολη ήμασταν δύο γκολ πίσω. Δεν το παρατήσαμε όμως και ισοφαρίσαμε».

Για τις αντιδράσεις του και τον τρόπο που ζει το ματς: «Ο προπονητής πρέπει να συμμετέχει. Δεν γίνεται να είναι.. φυτό. Ο πανηγυρισμός έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία μου. Μας αρέσει να πανηγυρίζουμε και να το δείχνουμε».

Για τα γκολ του Ιλιτς: «Πάντα τα γκολ βοηθούν έναν φορ. Θα του δώσουν ψυχολογία και πολλά πράγματα».

Για την απουσία του Γιώργου Γεωργιάδη από τη συνέντευξη Τύπου: «Μου είπε ότι λόγω αντιπαλότητας και επειδή έπαιζε στον ΠΑΟΚ, δεν θα ερχόταν στη συνέντευξη. Οχι γιατί δεν με σέβεται».»

Προτεινόμενα Άρθρα