Πρώτο διπλό για Κισσαμικό, βαθμό στο Αίγιο ο Αχαρναϊκός

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της Football League

Τα γκολ του Γιώργου Θέου ήταν ικανό να δώσει τη νίκη με 1-0 στον Κισσαμικό – στην Καρδίτσα – επί της Αναγέννησης. Οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του fair play στη φάση του γκολ, ενώ έφθασαν κοντά στην ισοφάριση με το δοκάρι του Μπλέντι στο 32ο λεπτό, χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επικράτηση των “δελφινιών” στην τρέχουσα σεζόν της Football League, δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για την Αναγέννηση μετά την αντίστοιχη μεσοβδόμαδη από την Κέρκυρα (0-6) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Μπλέντι, Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Ντάνκουα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν’ Γκουέμ, Μαρτίνεθ, Θέος, Μάντζης, Μίλιτς.

Στην Κομοτηνή, ο Χαράλαμπος Ζυγκερίδης οδήγησε τον Πανθρακικό στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν της Football League καθώς με δικό του γκολ, η ομάδα του πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί του ουραγού της κατάταξης, Πανελευσινιακού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Δημόπουλο και Κασνέτση στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, δέχθηκαν το γκολ και όλα τελείωσαν με την αποβολή του Σταματάκη. Μάλιστα, η ομάδα της Ελευσίνας παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές στη Football League.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (66′ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης, Ζυγκερίδης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Τσίγκρος, Γραικός (46′ Σταματάκης), Καμπούρης, Κορομηλάς, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος (55 Μπρέμπος), Κασνέτση, Ζέλιος (65′ Κοτσαρίδης), Κωνσταντινίδης, Ταμπάκης.

Στη Σπάρτη, η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καλλονή. Ο Αναστασάκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 31ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Αρσενίεβιτς, αλλά οι “σαρδέλες” έφθασαν στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα (41′) με τον Φράγκο, ο οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της λακωνικής άμυνας.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σπάρτη έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Καρτσαμπά. Δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τους Λάκωνες, χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές η νησιωτική ομάδα.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος (69′ Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Αρσενίεβιτς (82′ Ηλιόπουλος), Βελλίνης (68′ Κατσίκης), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (69′ Κέρι), Φράγκος, Μπουρντουζάν

Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0). Αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσιλιγκίρη, η δεύτερη στο 82ο λεπτό με τον Καζβιρόπουλο.

Αήττητος και στα τρία εκτός έδρας ματς ο Αχαρναϊκός, αήττητος και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Παναιγιάλειος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Ρότα, Κατίδης (72′ Καζβιρόπουλος), Καζναφέρης, Μπούζας, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Τσιλιγκίρης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Τζέφερσον, Ματσούκας, Τζιώρας.

Προτεινόμενα Άρθρα