Σέρβικη…. Υπόθεση

από AllAboutARIS

Με πρωταγωνιστές τους Ίλιτς και Μπαργκάν ο ΑΡΗΣ πήρε μια αγχωτική όσο και σημαντική νίκη.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να επέμβει με εξαίρεση ένα ακίνδυνο σουτ. Στην επανάληψη όμως είχε αρκετή δουλειά. Σώζει τον ΑΡΗ στο λάθος γύρισμα του Ραούλ Μπράβο, βγαίνει έγκαιρα στο τετ-α-τετ με τπν Γιαννιτσάνη. Στα δυο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Κακή μέρα για τον Τζανακάκη που αμυντικά βρέθηκε ουκ ολίγες φορές εκτεθειμένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποια προβλήματα από τον Γιαννιτσάνη τον οποίο μάλιστα έχασε στη φάση του 36΄ ενώ είναι αυτός που χάνει κατά κράτος το μαρκάρισμα του Κουσκουνά στη φάση του γκολ Δεν είχε σιγουριά στις μεταβιβάσεις του και έκανε 2-3 αβίαστα λάθη.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Έχοντας στην πλευρά του τον Μπαικαρά και τον Λαμπάκη στο πρώτο ημίχρονο, επιστράτευσε το δυναμισμό του για να ανταπεξέλθει. Έκανε αρκετά λάθη, επιθετικά δεν βρήκε διαδρόμους ενώ και αμυντικά είχε προβλήματα όταν τα Τρίκαλα έβγαιναν στην κόντρα.  

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Με καλές αλλά και κακές στιγμές στο παιχνίδι του ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ που στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός αλλά στην επανάληψη δεν είχε την ίδια σιγουριά στις κινήσεις του.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Αυτό που κάνει στην επανάληψη δεν δικαιολογείται για την τεράστια εμπειρία του. Σαφώς πιο κάτω σε απόδοση από άλλα παιχνίδια, επιδόθηκε σε αρκετά γεμίσματα ενώ χάνει τον Γιαννιτσάνη στη φάση του δεύτερου γκολ.

ΡΟΒΑΣ: Εβγαλε σχεδόν όλο το ματς και με εξαίρεση 1-2 αβίαστα λάθη σε μεταβιβάσεις στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, ήταν θετικός και με αθόρυβη δουλειά καλύπτοντας χώρους στον άξονα και έχοντας σε γενικές γραμμές σίγουρες κοντινές πάσες.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν μαχητικός, πίεσε, έκλεψε μπάλες, είχε και ένα καλό σουτ προς την εστία αλλά και ένα αβίαστο λάθος στον άξονα το οποίο δεν στοίχισε.

ΤΑΤΟΣ: Πολύ καλά κλεισμένος από 2-3 παίκτες και μια προσαρμοσμένη άμυνα πάνω του, δεν βρήκε χώρους να απειλήσει αφού ακόμη και όταν επιχειρούσε να σουτάρει έπεφταν πάνω του 2-3 παίκτες. Πολύ καλή η εκτέλεσή του στο γκολ του Μπαργκάν. Πολύ ψυχωμένος στην επανάληψη και με φοβερή ένταση στο παιχνίδι του. 

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Είχε διάθεση, πήρε μπάλες  από τη δεξιά πλευρά, έκανε 2-3 γεμίσματα αλλά χωρίς ουσία και το… κάτι παραπάνω. Σωστά αντικαταστάθηκε.  

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Δεν βρήκε χώρους στο πρώτο ημίχρονο για να παίξει πολύ από την πλευρά του και η μοναδική στιγμή που απείλησε ήταν ένα σουτ έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη όμως ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για την ανατροπή αρχικά με την γρήγορη ισοφάριση και τη συμμετοχή του και στο δεύτερο γκολ. Σταθερά καλός στα τελευταία παιχνίδια.  

ΙΛΙΤΣ: Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του σέρβου με τα δυο πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα να βάζουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο ματς. Πολύ διάθεση, τρέξιμο, προσπάθεια και εμφάνιση ψυχολογίας για τον επιθετικό του ΑΡΗ.  

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Μπήκε στην επανάληψη για να προστεθεί ένας πιο επιθετικός χαφ και η αλήθεια ότι βοήθησε πολύ στο κουβάλημα της μπάλας και τη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση ενώ έκανε δουλειά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Μπήκε στο 73΄ μετά το 2-3 και έδωσε τις μάχες του στον αέρα, βγάζοντας 2-3 φορές την ομάδα του στην κόντρα στο τέλος.

ΝΕΤΟ: Μπήκε στο τέλος και με την είσοδό του ήρθε αμέσως και το γκολ. Παίζοντας στον άξονα, βρήκε χώρους στο τέλος και δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα