«Ελπίζω να συνεχίσω έτσι»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ μετά την νίκη των "κιτρίνων" στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ μίλησε μετά την λήξη του παιχνιδιού κόντρα στα Τρίκαλα τονίζοντας πως η παρφουσία του κόσμου έδωσε δύναμη στην ομάδα. Ο Ίλιτς στάθηκε επίσης και στην κλήρωση του κυπέλλου και σημείωσε πως ο ίδιος θέλει έναν εύκολο αντίπαλο ώστε να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται η ομάδα στον θεσμό.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα. Ενα σημαντικό ματς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ίσως καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Μας σταμάτησε μετά ο διαιτητής με κάποια φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε απαντήσεις στα γκολ των Τρικάλων. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παίξαμε καλά και επιθετικά, με ευκαιρίες για περισσότερα γκολ»

Για το πάθος της ομάδας: «Και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Ξέραμε ότι είναι ντέρμπι από βαθμολογικής απόψεως. Είχαμε… νεύρα. Πρέπει όμως να έχουμε περισσότερη ηρεμία μέσα στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε: «Εγώ παίζω χρόνια. Δεν έχω άγχος. Ηξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».
Για την παρουσία του Θεόδωρου Καρυπίδη στο γήπεδο: «Μας έδωσε συγχαρητήρια».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Εγώ θέλω μία εύκολη ομάδα για να φτάσουμε μακριά. Ακόμα και μέχρι τον τελικό. Μακάρι να έχουμε τύχη στην κλήρωση».

Προτεινόμενα Άρθρα