Τρικαλινές… αστειότητες

από AllAboutARIS

Τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν πως οι διαιτητικές αποφάσεις διαμόρφωσαν το χθεσινό αποτέλεσμα.

Η ήττα από τον ΑΡΗ έχει προκαλέσει σύγχυση στο στρατόπεδο των Τρικάλων, τα οποία θέλουν ν’ αποδώσουν την νέα απώλεια της ομάδας τους στις διαιτητικές αποφάσεις. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλοί ισχυρίζονται ότι ο Ίλιτς στο 62ο λεπτό σκοράρει από θέση οφ-σάιντ. Το γεγονός όμως ότι η μπάλα φτάνει στα πόδια του Σέρβου από πάσα παίκτη των Τρικάλων, μάλλον δεν τους απασχολεί και ιδιαίτερα. Πάμε παρακάτω. Στο 84ο λεπτό, ο Γιαννιτσάνης έπεσε στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι. Προηγουμένως όμως, ο επιθετικός των Τρικάλων έχει κατεβάσει την μπάλα με το χέρι, άρα η φάση θα έπρεπε να είχε σταματήσει εκεί. Τέλος, οι Θεσσαλοί δεν αναφέρουν πουθενά στην ανακοίνωση τους, το πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στον Νέτο, ο οποίος τσιμπάει την μπάλα και στην συνέχεια δέχεται το αντικανονικό μαρκάρισμα από τον αντίπαλό του. Αντί για πέναλτι όμως, κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο για θέατρο!

Ας το πάρει χαμπάρι ο Γυαλιάς και η παρέα του, ότι ο ΑΡΗΣ θ’ ανέβει είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Διαβάστε παρακάτων την ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κάνει γνωστό στους φιλάθλους όλης της χώρας ότι την Κυριακή όλοι γίναμε μάρτυρες μιας σφαγιαστικής διαιτησίας, στον αγώνα Αρης – ΑΟ Τρίκαλα με θύμα την ομάδα μας Ένα τρίο φοβισμένο, άβουλο που στο τέλος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έδωσε τους 3 βαθμούς στην γηπεδούχο.

Δεν επιτρέπεται, φάση στο 62’ καθαρό οφσάιντ, που φαίνεται με γυμνό μάτι να αφήνεται να εξελιχθεί σε γκολ και να αλλάζει τις ισορροπίες. Στο 84’ πεντακάθαρο πέναλτι στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Γιαννιτσάνη (ο καθηγητής διαιτητής το θεώρησε αδιαμφισβήτητο), να αγνοείται. Δεν μιλάμε για διαιτητικό λάθος, αλλά για αποφάσεις που άλλαξαν την ροή του αγώνα και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα!

Κύριοι η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο δεν έρχεται με τέτοιες διαιτησίες – τραγωδίες! Απομακρύνετε από το ποδόσφαιρο αυτούς που σας εκθέτουν. Τέτοιες διαιτησίες διώχνουν από τα γήπεδα και αυτούς τους λίγους και ρομαντικούς που απέμειναν, και ανάμεσα τους είμαστε και εμείς, με μια διαφορά, η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα επενδύει, θέλει καθαρό ποδόσφαιρο και απαιτεί σεβασμό.

ΥΓ. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Βρέσκας είναι συντοπίτης με παράγοντα της ΠΑΕ Άρης, θα επανέλθουμε…

ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ».

Προτεινόμενα Άρθρα