Προς έξοδο Γιόβετιτς, Γκαμπιγκόλ

από AllAboutARIS

Η κακή εικόνα της ομάδας φέρνει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Στέφανο Πιόλι προσπαθεί να φτιάξει την Ιντερ με τις δικές του ιδέες και αυτό συνεπάγεται και αλλαγές στο ρόστερ. Υπάρχουν συγκεκριμένα δύο επιθετικοί, με τους οποίους ο Ιταλός κόουτς δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν τους εμπιστεύεται και στους οποίους αναφέρθηκε με τρόπο που δείχνει ότι δύσκολα θα παραμείνουν και μετά τον Γενάρη. Ο ένας είναι ο Στέβαν Γιόβετιτς και ο άλλος ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα ή αλλιώς σκέτο Γκαμπιγόλ.

«Σε ένα ραντεβού με τον Γιόβετιτς, ο παίκτης μου είπε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις επιλογές στην ομάδα», είπε ο Πιόλι, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ο μάνατζερ του Μαυροβούνιου επιθετικού είχε επιτεθεί στον κόουτς, επειδή δεν βάζει τον πελάτη του, ο οποίος ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι μετράει μόλις 67 αγωνιστικά λεπτά.

Οσον αφορά τον Βραζιλιάνο φορ, αποκτήθηκε από την Σάντος αντί 30 εκατ. ευρώ και έχει ακόμα λιγότερα λεπτά συμμετοχής. «Χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο. Εγώ παίζω με τους παίκτες που με βοηθούν να νικήσω», εξήγησε ο Πιόλι, που πρόσθεσε ενδεικτικά για φινάλε, φωτογραφίζοντας τους δύο επιθετικούς: «Ετοιμαζόμαστε για αλλαγές στην ομάδα, ώστε να την κάνουμε καλύτερη. Κάποιοι θα φύγουν και κάποιοι θα έρθουν».

Προτεινόμενα Άρθρα