«Τρομερό το υλικό του ΑΡΗ»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον ΑΡΗ στα μάτια»

Τις πιθανότητες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα θα κυνηγήσουν τα Χανιά απέναντι στον ΑΡΗ, όπως είπε ο Γρηγόρης Αθανασίου στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο τερματοφύλακας των Κρητικών μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων, έπλεξε το εγκώμιο του ΑΡΗ και αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. 

Για το δύσκολο ταξίδι των Χανίων από την Κρήτη: «Συνηθισμένοι είμαστε… Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Από χθες το βράδυ ξεκινήσαμε με το καράβι για τον Πειραιά και από εκεί Κατερίνη».

Για τα οικονομικά προβλήματα των Χανίων: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με εξαίρεση 3-4 συλλόγους».

Για το κατά πόσο θα αντέξει φέτος η ομάδα του: «Πιστεύω θα αντέξει. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα».

Για τον αυριανό αγώνα: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μιλάμε για την πιο ποιοτική ομάδα της Β’ Εθνικής, με τρομερό υλικό και βάθος ρόστερ». Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον ΑΡΗ στα μάτια».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες θα παλέψουν να σωθούν. Θα παίξει ρόλο και ποιες ομάδες θα αντέξουν μέχρι το τέλος».

Για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον ίδιο το περασμένο καλοκαίρι: «Είχα μία κουβέντα με τον κ. Αναστόπουλο στο Ρύσιο. Μιλήσαμε ξανά, αλλά στην τελευταά συζήτηση μας, είχα δώσει τον λόγο μου στα Χανιά».

Για το μέλλον των Χανίων: «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Ας ελπίσουμε να υπάρξει μία βοήθεια για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος».

Για τον Μανώλη Τζανακάκη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Εργοτέλη: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα καλό παιδί. Εναν απίστευτο χαρακτήρα».

Προτεινόμενα Άρθρα