Θέλει φινάλε με κορυφή!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα οι «κιτρινόμαυροι»

Η αυλαία του 2016 πέφτει σήμερα για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, με αντίπαλο τα Χανιά στις 17:00, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, EΡΤ3).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κατέβουν σήμερα για την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στη Football League και με στόχο να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας και τη Λαμία, πριν τον δύσκολο Γενάρη που έχουν μπροστά τους. 

Xωρίς προβλήματα ο «Αναστό»

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει για ακόμη ένα παιχνίδι ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, περιμένοντας από την ομάδα του μία εύκολη και… γρήγορη επικράτηση. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Μπούρμπος, ο Αντρέου αλλά και ο Νέτο.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις, με τις μόνες θέσεις που… παίζουν να είναι οι δύο στα χαφ. Αν ο Ανάκογλου προφυλαχθεί θα ξεκινήσουν Ρόβας και Παυλίδης, με τον Τάτο λίγο πιο μπροστά, τους Μπαργκάν-Μιλούνοβιτς στις πλευρές και τον Ιλιτς στην κορυφή. Σταθερή αναμένεται να μείνει η άμυνα με τους Τζανακάκη-Καράμπελα στα μπακ, Ιντζίδη-Μπράβο στα στόπερ και τον Διούδη στο τέρμα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Τζεμπούρ, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Χαριτωνίδης.

Μία… Οδύσσεια για ένα «θαύμα»

Τα Χανιά των χιλίων προβλημάτων ταξίδευαν σχεδόν ένα 12ωρο μέχρι να φτάσουν στη Βόρειο Ελλάδα και να αντιμετωπίσουν σήμερα τον ΑΡΗ.  Ξέρουν ότι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς, αλλά θα προσπαθήσουν να τους κοιτάξουν στα μάτια και να πάρουν έστω έναν βαθμό στο «Βικελίδης». 
Ο Θεόδωρος Γκάτζιος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Δαμιανάκη, ενώ αμφίβολος είναι ο Νικολόπουλος. 

Η αποστολή των Χανίων: Αθανασίου, Λάλι, Ζέρης, Θεολόγου, Τσουκάνης, Ζόρο, Σιάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Μαργαρίτης, Λύρας, Σταματής, Βαρούχας, Ντούμος, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος και Κοζάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα