Τον έσωσε ο Καπνίδης

από AllAboutARIS

Λυτρωτής του ΑΡΗ ο 24χρονος επιθετικός που γλίτωσε τον ΑΡΗ από την γκέλα σε μια μέτρια βραδιά κόντρα στα Χανιά.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη. Δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη πίεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν θεατής. Η κακή απομάκρυνση της μπάλας στις καθυστερήσεις ευτυχώς δεν κόστισε.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Φάνηκε αρχικά επηρεασμένος από την εμφάνισή του με τα Τρίκαλα, αλλά σταδιακά ανέβασε στροφές και βελτιώθηκε. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα, επιθετικά είχε αρκετά ανεβάσματα, χωρίς όμως να προκαλέσουν προβλήματα.  
 
TΣΟΥΜΑΝΗΣ: Πήρε σήμερα θέση βασικού στο αριστερό άκρο αντί του Καράμπελα. Ξεκίνησε καλά, δικαιούταν ένα πέναλτι στη φάση του 10΄ αλλά σταδιακά υποχώρησε και αρκέστηκε στο μισό γήπεδο. Βγήκε στο 67΄ για να μπει ένας ακόμη επιθετικός.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Στη φάση του πρώτου γκολ που θύμισε Τρίκαλα βγήκε σωστά πάνω στον παίκτη που έβγαλε την τελική πάσα στον Ζέρη κατά κράτος. Κατά τα άλλα δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα αφού τα Χανιά αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο. Θα μπορούσε να σκοράρει σε μια στημένη μπάλα με την κεφαλιά που έπιασε στο δεύτερο δοκάρι.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Όχι από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ισπανού που φάνηκε λιγάκι κουρασμένος και με διάθεση να… ξεφορτωθεί τη μπάλα από τα πόδια του σε πολλές περιπτώσεις. Χάνει πολύ εύκολα τον Ζέρη στη φάση του γκολ των Χανίων.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Είχε τον ρόλο του αμυντικού χαφ στην τριάδα στα χαφ και έκανε ένα αθόρυβο παιχνίδι, με σίγουρες πάσες και κάλυψη του χώρου του. Είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά για να σκοράρει.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Από δικό του λάθος ξεκίνησε το γκολ των Χανίων αλλά ήταν η μοναδική παραφωνία σε μια ψυχωμένη και με πολύ τρέξιμο εμφάνιση. Μπορεί επιθετικά να μην συνεισέφερε πολλά, ήταν όμως πολύτιμες οι βοήθειες που προσέφερε στο ανασταλτικό κομμάτι με πολλά κλεψίματα.

ΤΑΤΟΣ: Σχετικά καλός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Κουράστηκε στην επανάληψη και έπεσε η απόδοσή του, κάτι που επηρέασε συνολικά την ομάδα.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Παραμένει σε καλά στάνταρ απόδοσης ο 28χρονος παίκτης έστω και αν σήμερα δεν ήταν το ίδιο απειλητικός. Πήρε πάντως πολλά φάουλ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Ντούνη που είχε δοκάρι στο 15΄ αλλά η συνολική του παρουσία ως τη στιγμή που αποχώρησε κρίνεται μέτρια παρά το υψηλό κίνητρο που είχε για να δείξει πράγματα.

ΙΛΙΤΣ: Πήρε ψυχολογία από τα γκολ με τα Τρίκαλα και φαίνεται. Κινήθηκε σε όλους τους χώρους και στη φάση της ισοφάρισης έγινε αυτός ο… πασέρ στον Τάτο. Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ δραστήριος δεν ήταν απειλητικός.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Μπήκε στο 67΄, είχε μια καλή ευκαιρία στο 75΄ να σκοράρει αλλά είναι φανερό ότι θέλει χρόνο και διάρκεια στην απόδοσή του.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Μπήκε κι αυτός προς το τέλος αλλά η αδράνειά του στη φάση του 79΄ ήταν παροιμιώδης και ενδεικτική της συνολικής μέχρι στιγμής παρουσίας του στην ομάδα. Είχε πάντως μια καλή εκτέλση φάουλ στο 77΄.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ο από μηχανής θεός του ΑΡΗ σήμερα. Μπορεί να μην παίζει πολύ εσχάτως αλλά ως σέντερ φορ που σέβεται τον εαυτό του είναι στη σωστή θέση και στο σωστό σημείο για να δίνει λύσεις. Το γκολ που σημείωσε μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα