Νίκησε… δεν άρεσε

από AllAboutARIS

Νωθρός και ολίγον… μπλαζέ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς καθαρό μυαλό στην επανάληψη, ο ΑΡΗΣ τα χρειάστηκε κόντρα στα Χανιά παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Όταν ένα ματς κρίνεται στις καθυστερήσεις από ένα παίκτη που πριν τρία λεπτά μόλις είχε περάσει στο χορτάρι, αυτομάτως ο παίκτης αυτός παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του ανθρώπου που αποτέλεσε το σημείο κλειδί της νίκης. Ο Αντώνης Καπνίδης ήταν το τελευταίο όπλο που είχε στη φαρέτρα του ο Νίκος Αναστόπουλος στον πάγκο, έχοντας ήδη ρίξει στο ματς Τζεμπούρ και Μιλούνοβιτς. Αποδείχθηκε το πιο αποτελεσματικό. Μπήκε, το έβαλε και χάρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Αυτό έγινε στο τέλος, γιατί σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ο ΑΡΗΣ είχε προβλήματα απεναντι στα μαχητικά Χανιά που δεν είχαν να χάσουν τίποτα, εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό πρώτο ημίχρονο του ΑΡΗ και το λάθος στη φάση του γκολ, και επιδίωξαν στην επανάληψη να κρατήσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Επί 45΄ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, πλην όκως ανορθόδοξο πλάνο ανάπτυξης, δυσκολίας διάσπασης της πολυπρόσωπης άμυνας των Χανίων, με συνέπεια όταν άρχιζε να πιέζει και ο χρόνος να αρχίσουν και οι… γιόμες προς την περιοχή. Το συμπέρασμα είναι ότι ο ΑΡΗΣ τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει νωρίς και να κατανοήσουν άπαντες ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς αν δεν προσπαθήσεις, μοχθήσεις και αντιθέτως το πάρεις αψηφιστα….

Προτεινόμενα Άρθρα