Χρόνος σχεδόν για όλους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κι όμως ο 58χρονος τεχνικός… πρόλαβε να χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής σχεδόν όλο το ρόστερ

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τον ΑΡΗ, όμως ο Νίκος Αναστόπουλος πρόλαβε ήδη να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Με τη διακοπή των εορτών, η ομάδα έχει δώσει συνολικά δέκα αγώνες για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και ήδη μέχρι το όγδοο ματς της σεζόν κόντρα στη Βέροια για το Κύπελλο, είχαν αγωνιστεί οι 23 από τους 27 παίκτες της ομάδας. Εκείνος ο αγώνας άλλωστε ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό του ΑΡΗ να δώσει ευκαιρίες που μέχρι τότε δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής και περίμεναν υπομονετικά να αγωνιστούν.

Και αν εκείνο το παιχνίδι είχε αλλαγές λόγω ροτέισον, σχεδόν στα υπόλοιπα ο «Αναστό» προσπαθούσε να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα, ενώ είχε αντιμετωπίσει και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών. Στοιχεία που συντέλεσαν ώστε σχεδόν όλοι παίκτες του ρόστερ να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί έως τώρα είναι οι: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Νέτο, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Αντρέου, Ανάκογλου, Ντούνης, Ντόγος, Βουτσιάς, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Τάτος, Καπνίδης, Ιλιτς και Τζεμπούρ. Οι τέσσερις που μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ακόμα το ντεμπούτο τους, είναι οι Μάντζαρης, Χαριτωνίδης και οι… μικροί Καρβούνης-Κασιάνος.

Με τον Γενάρη να είναι γεμάτος και υψηλών απαιτήσεων, είναι πιθανό ο Νίκος Αναστόπουλος να δώσει κι άλλες ευκαιρίες, ανάλογα και με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα