Μετά τον Κάρλος Τέβες

Επόμενο στόχος των Κινέζων είναι ο Ποντόλσκι

Μετά τον Κάρλος Τέβες, οι Κινέζοι θέλουν να πάρουν στο πρωτάθλημά τους άλλον έναν σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Ο σύλλογος της Κίνας είναι διατεθειμένος να δώσει περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ στη Γαλατασαράι για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Ποντόλσκι.

Επόμενος στόχος: Λούκας Ποντόλσκι!  Θα τα καταφέρουν; Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Πεκίν Γκουοάν είναι η ομάδα που κυνηγά την απόκτηση του 31χρονου Γερμανού επιθετικού. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο σύλλογος της Κίνας είναι διατεθειμένος να δώσει περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ στη Γαλατασαράι για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Ποντόλσκι. 

Τα δημοσιεύματα επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής των Τούρκων, Λεβέντ Ναζίφογλου, ο οποίος δήλωσε: «Έχουμε λάβει μια πολύ σημαντική πρόταση για τον Ποντόλσκι και την εξετάζουμε. Όλα εξαρτώνται από τον ποδοσφαιριστή». 

Στο ρόστερ της Πεκίν Γκουοάν βρίσκεται άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γαλατασαράι, ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Απίστευτη πάσα από τον Ιγκουοντάλα! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Απίστευτη πάσα από τον Ιγκουοντάλα! (vid)
Επόμενο άρθρο «Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα έτοιμες να πληρώσουν για Χεσέ»
«Λίβερπουλ, Μίλαν και Ρόμα έτοιμες να πληρώσουν για Χεσέ»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News