"Να διεκδικήσουμε κάτι καλό κόντρα στον ΑΡΗ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΑΡΗ

O παίκτης της Καλλιθέας, Γιώργος Κατσικογιάννης μίλησε στην εκπομπή του AllAboutARIS και τον Libero 107,4 για την πορεία της ομάδας του, τα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς και την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση με τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Καλλιθέας στην Football League:

Είχαμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία με τον προηγούμενο προπονητή τον κύριο Γκώνια, η οποία ήταν να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως τα αποτελέσματα δεν ήρθαν. Τώρα αυτό που προσπαθούμε είναι να συμαζέψουμε λίγο την κατάσταση και να συνδυάσουμε αποτελέσματα και θέαμα. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και πολύ. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν καλύτεροι όμως τα αποτελέσματα δεν ήρθαν. Μας αρέσει το θεαματικό ποδόσφαιρο, το επιθετικό. Δεν κλεινόμαστε πίσω. Η φιλοσοφία του προηγούμενου προπονητή ήταν να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, και γιαυτό είχαμε και τόσο μεγάλα σκορ σε όλα τα παιχνίδια.

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ και την έλευση του νέου προπονητή:

Ο καινούριος προπονητής έχει μία άλλη φιλοσοφία, την οποία θα δείτε και αύριο στον αγωνιστικό χώρο . Αυτές οι μέρες που δουλεύουμε μαζί του μας έχει βοηθήσει αρκετά, κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας, και η αλήθεια είναι πως το είχαμε και ανάγκη, κυρίως λόγω άτυχων αποτελεσμάτων. Πιστεύω πως αύριο μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό.

Το αυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μπλοκάρουμε τα ατού του ΑΡΗ. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και μπροστά να κάνουμε όση μεγαλύτερη ζημιά μπορούμε. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ένας  έμπειρος προπονητής, ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και πιστεύω πως θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του στην κατηγορία.

Για την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης και το έξτρα κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του:

Είναι σίγουρα ένα κίνητρο, τόσο το γεγονός ότι παίζουμε κόντρα στον ΑΡΗ, όσο και η τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζω πως αύριο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό από την δύσκολη αναμέτρηση με τον ΑΡΗ.

Για την μάχη της ανόδου:

Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων. Βλέπουμε ότι υπάρχει ένα γκρουπ 5-6 ομάδων που είναι αρκετά δυνατό. Οι ομάδες έχουνε ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω πως θα δούμε μία δυνατή κούρσα μέχρι το τέλος. Αυτή την στιγμή, από τις ομάδες που έχουμε βρεθεί αντίπαλοι, πιστεύω πως αρκετά ποιοτική ομάδα είναι η Λαμία.

Προτεινόμενα Άρθρα