Επαφές της Μπαρτσελόνα με Κούμαν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επαφές της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν, ώστε να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποκαλύπτει ιταλικό ρεπορτάζ.

Οπως μετέδωσε το «Sportitalia», η διοίκηση των Καταλανών έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ολλανδό τεχνικό θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις του να αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση που τελικά ο Λουίς Ενρίκε αποφασίσει να μην δεχθεί την ανανέωση του συμβολαίου του και αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν, σενάριο που φαντάζει πολύ πιθανό. 

Ο 46χρονος Ισπανός προπονητής δεν δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει τώρα στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό υποχρεώνει τους πρωταθλητές Ισπανίας να εξετάσουν περιπτώσεις άλλων τεχνικών, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση άρνησης του Ενρίκε. 

Προ ημερών, η ισπανική εφημερίδα «Marca» είχε φέρει στο προσκήνιο το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ως επικρατέστερου αντικαταστάτη και τώρα οι Ιταλοί βάζουν στο,… παιχνίδι και τον Κούμαν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους Καταλανούς ως ποδοσφαιριστής έξι χρόνια και έχει θητεύσει, επίσης, στην ομάδα και ως βοηθός προπονητή από το 1998 μέχρι το 2000. 

Ο Ολλανδός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την Έβερτον αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ενώ δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βαρκελώνη ως πρώτος προπονητής. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα