Η ΔΕΑΒ λέει ΝΑΙ μόνο στον ΟΣΦΠ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τη στιγμή που έχουν διατεθεί όλα τα εισιτήρια, δεν μπορεί να αλλάξει η αρχική απόφαση της Αστυνομίας

Διαφωνία ανάμεσα στη ΔΕΑΒ και στην αστυνομία υπάρχει σχετικά με την παρουσία μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα με τον ΑΡΗ στο Κύπελλο.

Οπως αναφέρει το «sdna.gr»: «Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ο Ολυμπιακός ζήτησε 1.000 εισιτήρια για τους μεμονωμένους φίλους της ομάδας από τις γύρω περιοχές που θέλουν να δουν τον αγώνα. Ο Άρης διαφώνησε με τον αριθμό των εισιτηρίων και είπε ότι μπορεί να δώσει 400 εισιτήρια. 

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, η εισήγηση της αστυνομίας, όπως συμβαίνει τελευταία σχεδόν με όλους τους αγώνες, είναι αρνητική όχι μόνο για την οργανωμένη αλλά και την μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού. 

Ωστόσο η ΔΕΑΒ αποφάσισε να εισηγηθεί στον Γ. Βασιλειάδη την παρουσία μεμονωμένων φίλων του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένη θύρα του «Κλεάνθης Βικελίδης» που θα παραχωρηθεί από τον Άρη, με τα εισιτήρια να διατίθενται έξω από τη θύρα την ημέρα του αγώνα.
 
Οι δύο εισηγήσεις αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη την Τετάρτη (04/01), προκειμένου να τις μελετήσει και να αποφασίσει τι τελικά θα γίνει».

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ναι μεν η ΔΕΑΒ εγκρίνει την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού,αλλά αυτό πλέον δεν είναι δυνατό από τη στιγμή που έχουν διατεθεί εισιτήρια σε όλες τις θύρες για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας και έτσι να ανατραπεί η απόφαση της Αστυνομίας. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το νομικό πλαίσιο για τη μετακίνηση των οπαδών. 

Είναι άξιο αναφοράς πάντως το «ναι» της ΔΕΑΒ για τον ΟΣΦΠ, την στιγμή που στο παρελθον έλεγαν όχι στους οπαδούς του ΑΡΗ πχ για τη Βέροια».

Προτεινόμενα Άρθρα