Τι είπε ο Τζεμπούρ χθες στα αποδυτήρια #ARISFC #ARIS

«Πάμε δυνατά για την άνοδο»

Τι είπε ο Τζεμπούρ χθες στα αποδυτήρια #ARISFC #ARIS

Ο Γαλλοαλγερινός ήταν μεταξύ αυτών που μίλησε χθες στα αποδυτήρια

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν εκείνος που μετά τους Καρυπίδη και Τάτο, πήρε τον λόγο χθες στα αποδυτήρια και με τον δικό του τρόπο… βγήκε μπροστά.

Ως ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και με την προσωπικότητα που… κουβαλάει, ο Γαλλοαλγερινός έβγαλε νεύρο σε ένα κακό διάστημα για την ομάδα. «Πάμε δυνατά για την άνοδο! Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το πιστέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα και θα τα καταφέρουμε», ήταν μερικές από τις ατάκες του 32χρονου φορ, που φαίνεται ότι αφήνει πίσω το πρώτο… ιδιαίτερο διάστημα παρουσίας του στον ΑΡΗ. Μένει πλέον να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.

Group Therapy και… νέα αρχή
Προηγούμενο άρθρο Group Therapy και… νέα αρχή
Επόμενο άρθρο Ξέρω τι… ψωνίζεις τον Γενάρη!
Ξέρω τι… ψωνίζεις τον Γενάρη!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News