Πιθανότητες για Τζεμπούρ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΡΗ κόντρα στον Παναιγιάλειο

Ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε αρκετά κλειστά τα χαρτιά του στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, όσον αφορά τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. 

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι οι επιλογές του για τον σημερινό αγώνα αποτελούν έναν γρίφο μετά από καιρό. Δεν αποκλείεται όμως οι φίλοι του ΑΡΗ να δουν για πρώτη φορά φέτος βασικό τον Ραφίκ Τζεμπούρ!

Το τελευταίο διάστημα ο Αναστόπουλος δίνει όλο και περισσότερο χρόνο στον 32χρονο άσσο και ίσως σήμερα να του εμπιστευτεί μία θέση στο αρχικό σχήμα. Σε διαφορετική περίπτωση, στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ένας εκ των Ιλιτς ή Καπνίδη. 

Οσον αφορά το κενό του Τάτου, αυτό αναμένεται να εξαρτηθεί από τον… Παυλίδη. Εφόσον ο 25χρονος μέσος -ταλαιπωρείται από ίωση- αισθανθεί καλύτερα σήμερα, μαζί με τον Ανάκογλου αναμένεται να είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι και ο Ρόβας θα κινείται λίγο πιο πίσω. Αν ο Παυλίδης μείνει εκτός ενδεκάδας, η επόμενη επιλογή για τον ρόλο του αντι-Τάτου είναι ο Ιλιτς. Στα… φτερά, λογικά ο Μπαργκάν θα ξεκινήσει στα αριστερά και ένας εκ των Μιλούνοβιτς-Ντούνη στα δεξιά. 

Αλλαγή μπορεί να υπάρξει και στην άμυνα, όπου υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Καράμπελας να κάτσει στον πάγκο και τη θέση του στο αριστερό άκρο να πάρει ο Τσουμάνης.  Στο δεξί αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζανακάκης, με τους Ραούλ Μπράβο-Ιντζίδη στα στόπερ και τον Διούδη στο τέρμα.

Προτεινόμενα Άρθρα