Κρατάει μόνο τη νίκη

από AllAboutARIS

Ο επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος ανασταλτικός παράγοντας για να παιχθεί σοβαρό ποδόσφαιρο.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ του Στίκα στο γκολ του Παναιγιάλειου αν και ο παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν αφύλακτος. Είχε καλές αντιδράσεις στα σου που έγιναν, «καθάρισε» όλες τις σέντρες και είχε γρήγορη αντίδραση σε μια φάση στο τέλος μαζεύοντας την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Κατίδη.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον παίκτη του ΑΡΗ μετά τον τραυματισμό του με εμφάνιση θετική αν κρίνει κανείς ότι απουσίαζε καιρό. Πήρε τις περισσότερες μονομαχίες στην πλευρά του έχοντας δουλειά με τον δραστήριο Τσιλιγκίρη.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Είχε προβλήματα από τον Κρητικό κυρίως γιατί του άφηνε τον χώρο να υποδεχτεί την μπάλα και να γυρίσει. Στη φάση της ισοφάρισης από δική του κεφαλιά η μπάλα στρώνεται στον σκόρερ.  

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Συνεχίζει να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δυστυχώς η παρουσία του στην άμυνα δεν παρέχει ασφάλεια. Δεν πατάει καλά, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, έχει αργές αντιδράσεις, παρά την μεγάλη του εμπειρία.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ ανοίγοντας το σκορ. Έκανε μετρημένη εμφάνιση, με σίγουρες επαφές με την μπάλα, δίχως πολλά ανεβάσματα λόγω του αγωνιστικού χώρου, καλύπτοντας καλά τη θέση του.

ΡΟΒΑΣ:  Επέστρεψε στην ενδεκάδα, αρχικά δίπλα στον Ανάκογλου και στην  επανάληψη ως κόφτης μετά την είσοδο του Νέτο. Έκανε καλό παιχνίδι, με πολύ τρέξιμο, καλύψεις, κλεψίματα και πολύτιμη συνεισφορά στο ανασταλτικό κομμάτι. Του λείπει όμως ο ρυθμός αφού μια παίζει, δυο είναι εκτός.

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: Από τους καλύτερους του γηπέδου ο μέσος του ΑΡΗ με αδιάκοπό τρέξιμο και πάλι σε όλους τους χώρους και όπου υπήρχε ανάγκη. Πραγματικός «Χαμάλης» πολυτελείας, φιλότιμος, παίζει για το σύνολο βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Δεν του βγήκε το παιχνίδι κυρίως λόγω του πάγου στο γήπεδο που δεν του επέτρεψε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και την καλή του τεχνική.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Σχετικά καλό ματς για τον παίκτη του ΑΡΗ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Πήρε προσπάθειες, βρέθηκε μέσα στις φάσεις, πάλεψε και στην άμυνα.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Ήταν κινητικός, δραστήριος και ορεξάτος στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε βασικός και παρά το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος και λιγάκι βαρύς. Η ανετοιμότητά του αυτή ευθύνεται για τα δυο μέτρια- για την στόφα του- τελειώματα στο πρώτο ημίχρονο. Βγήκε τραυματίας στο ημίχρονο.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για τον επιθετικό του ΑΡΗ που πάλεψε, πίεσε τους αντίπαλους αμυντικούς και «πιστώνεται» την ασιστ στον Μιλούβοβιτς στη φάση του 2-1.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Πέτυχε το χρυσό γκολ, έχασε άλλο ένα αλλά γενικά ο ΑΡΗΣ περιμένει περισσότερα από τον σέρβο στο παιχνίδι.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Μπήκε στο τέλος στο δεξί άκρο και βοήθησε να κρατήσει ο ΑΡΗΣ το σκορ με τις γρήγορες επεμβάσεις του σε 1-2 φάσεις που χρειάστηκε.

ΝΕΤΟ: Φάνηκε η απουσία του από τις προπονήσεις για δυο εβδομάδες, τόσο σε 1-2 αβίαστα λάθη όσο και στη φάση με την κόντρα επίθεση στο τέλος (τέσσερις εναντίον ενός) που καθυστέρησε εκνευριστικά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα