Ο Φέργκιουσον είναι… ξανά εδώ!

από AllAboutARIS

Όχι μόνο η «σκιά» του δεν έφυγε ποτέ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ο ίδιος έχει παίξει τον δικό του ρόλο στη βελτίωση της ομάδας και τη… δουλειά του Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο βρετανικός Τύπος φέρνει στο φως λεπτομέρειες που φανερώνουν ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όχι μόνο δεν έχει απομακρυνθεί από τον σύλλογο – δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αυτό άλλωστε – αλλά η παρουσία του είναι κάτι… παραπάνω από αισθητή ακόμα και στην καθημερινότητα της ομάδας.

Από τις επισκέψεις στο «Κάρινγκτον», τις οποίες έχει ζητήσει και ο Ζοσέ Μουρίνιο ώστε να μιλούν και να τον συμβουλεύεται, μέχρι και το ταξίδι του Φέργκιουσον με το πούλμαν της αποστολής σε πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι! Μάλιστα, ο Σκωτσέζος είχε ζητήσει πολύ ευγενικά αν μπορεί να βρεθεί στο πούλμαν με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μουρίνιο του απάντησε πως δεν θα έπρεπε καν να ζητήσει άδεια και πως θα μπορούσε να καθίσει ακόμα και στη θέση του προπονητή!

Επιπλέον, στο παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Πορτογάλος κόουτς φρόντισε ώστε να ευχηθεί από κοντά στον Σερ Άλεξ για τα γενέθλιά του, βρίσκοντάς τον σε σουίτα του «Ολντ Τράφορντ», όπου ο Φέργκιουσον είχε καλεσμένους, κερνώντας ένα ποτήρι κρασί…

Προτεινόμενα Άρθρα